Nikolaj Coster-Waldau:

Kaller «Game of Thrones»-kolleger divaer

Den danske skuespilleren avslører at ikke alt var rosenrødt på settet.

SØSKENKJÆRLIGHET: Tvillingene Cercei og Jaime Lannsiter, spilt av Lena Headey og Nikolaj Coster-Waldau, var både elskere og søsken. Foto: HBO/NTB
SØSKENKJÆRLIGHET: Tvillingene Cercei og Jaime Lannsiter, spilt av Lena Headey og Nikolaj Coster-Waldau, var både elskere og søsken. Foto: HBO/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Game of Thrones» har fått sin slutt på tv, men serien lever videre i beste velgående - både hos fansen, og for dem som i spenning venter på fortsettelsen av bokserien.

Tv-adapsjonen har gitt enorm oppmerksomhet til dem som medvirker, og flere skuespillere har fått internasjonal stjernestatus.

Blant dem er den danske skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau (50) som har lagt en solid karriere bak seg. I serien spiller han den tvilsomme Jaime Lannister, og er en karakter som fansen har et blandet forhold til.

Nå uttaler han seg om serien i The Times, og presenterer med det sladder som nok får fansen til å spekulere.

Divaer på sett

Coster-Waldau forteller nemlig, uten å nevne navn, at det ikke manglet på divanykker under innspillingen. Til avisa forteller han at flere av de eldre skuespillerne var divaer, og ikke lagspillere mellom opptakene.

- Åh, det er for jævla varmt. Jeg kommer til å klage på den dritten her. Hvor skal jeg sitte, parodierer han overfor avisen.

Videre hyller han skuespiller Diana Rigg, som spilte matriarken Olenna Tyrell. Karakteren ble elsket av fansen, blant annet for sine freidige bemerkninger og maktspill i kulissene. Hennes siste scene er med nettopp Jaime Lannister, hvor hun drikker gift han serverer henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer