Kaller familiene inn til «oppvaskmøte»

- Det er fortsatt onde følelser mellom dem, sier en venn av Cheryl Cole.

PRØVER HARDT: - Cheryl og Ashley trenger denne middagen for å renske lufta mellom de to familiene, sier en kilde om Ashley og Cheryls middagsinvitasjon. Foto: All Over Press
PRØVER HARDT: - Cheryl og Ashley trenger denne middagen for å renske lufta mellom de to familiene, sier en kilde om Ashley og Cheryls middagsinvitasjon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sagaen om Cheryl Cole (28) og hennes notoriske utro eksmann Ashley Cole (30) er ikke over. De to skal nemlig fortsatt ikke has gitt opp håpet om en fremtid sammen. Nå inviterer de også til et «oppvaskmøte» mellom sine familier, i håp om at de skal skvære opp og gi sin velsignelse til forholdet.

«Oppvaskmøtet» skal bli gjort over en middag, skriver The Sun.

- Cheryl og Ashley trenger denne middagen for å renske lufta mellom de to familiene. Det er fortsatt onde følelser mellom dem, spesielt på Cheryls side, sier en venn av superstjernen til den britiske avisen.

Ifølge The Sun skal middagen finne sted i Essex, der mamma Joan og bror Garry skal forsøke å finne tonen med Ashleys mor Sue og broren hans, Matthew.

Cheryl skal for øvrig ha kjøpt et smykke til sin utro eksmann, som symboliserer «kjærlighet, styrke, samhold og evighet». Om familien hennes støtter det samme mottoet - det gjenstår å se...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Utro-Ashley avslørt med sin tredje dame  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer