- SELVMOTSIGENDE: - Her i «Victoria's Secret» elsker vi kvinners former, sier Miranda Kerr. Dette på tross av at modellene ligger mellom en norsk størrelse 32 eller 34.  Foto: Stella Pictures
- SELVMOTSIGENDE: - Her i «Victoria's Secret» elsker vi kvinners former, sier Miranda Kerr. Dette på tross av at modellene ligger mellom en norsk størrelse 32 eller 34. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kaller dere dette «formfull»?

Undertøyskjeden «Victoria`s Secret» hetses for misvisende reklame...

SEHER.NO: Med den nylige flommen av «store» modeller og stjerner som dukker opp på forsider og motevisninger over hele verden, er det ikke lenger noen tvil om at forbrukerne ønsker å se ekte og realistiske kvinner.

Verdens ledende undertøysleverandør, «Victoria's Secret», mener selv de er pionerer når det kommer til å promotere formfulle kvinner, dette på tross av at modellene deres ligger mellom en norsk størrelse 32 eller 34.

- Her i «Victoria's Secret» elsker vi kvinners former, og den enkeltes individuelle form. Det er derfor vi har så mange forskjellige typer badedrakter og bikinier. Alle skal kunne finne noe som flatterer dem, sier Miranda Kerr.

Denne mangelen på bedre selvinnsikt for eget merke, får amerikanske medier til å rase, og de mener nå at Victorias Secret har tatt et langt skritt bak, og at de opptrer «gammeldags».

Ifølge den høyprofilerte PR-eksperten og modellmanageren Nadja Kroglin, misbruker «Victoria`s Secret» begrepet «formfull».

- Det virker som om noen tror at så lenge en kvinne bruker en BH, så kan hun bli kalt formfull. I disse dager blir modeller kalt feite om de bruker for eksempel størrelse 38. Noe som virkelig ikke er en stor størrelse, med tanke på gjennomsnittet. Begrepet formfull blir i mange sammenhenger misbrukt. Heldigvis starter nå flere og flere forbrukere å kreve at selskapene leverer ekte kvinner.

Og bikinimodellen - som for så vidt også er modell for «Victoria's Secret» - Doutzen Kroes, er helt enig.

- Jeg synes det er viktig å vise at det å ha former er helt greit. Men man må samtidig kunne vise frem tynne modeller, fordi det også er mange slanke kvinner rundt om i verdenen. Vi må vise frem alle slags kroppstyper. Både slanke, formfulle, muskuløse, og atletiske, sier Kroes.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stjernemodellen gikk opp 12 kjolestørrelser