UENIGE: Lana Del Rey har sagt at forholdet er over, mens Barrie-James O'Neill sier det motsatte.  Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press
UENIGE: Lana Del Rey har sagt at forholdet er over, mens Barrie-James O'Neill sier det motsatte. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over PressVis mer

Kaller brudd-bekreftelsen et PR-stunt

Mandag sa Lana Del Rey at forlovelsen var brutt, men ekskjæresten nekter.

SEOGHØR.NO: Flere medier kunne mandag melde at det var slutt mellom sangeren Lana Del Rey, og forloveden Barrie-James O´Neill. Selv sa Lana rett ut til en sveitsisk avis, at de ikke er sammen.

- Vi er ikke sammen nå. Han er en flott person, men det er noen ting han må ordne opp i. Jeg vil ikke gå inn på detaljene, sa hun.

Barrie-James er tilsynelatende ikke enig med Lana, og sier til TMZ at det hele bare er et PR-stunt.

- Det er ikke over. Dette er bare for avisene, hun har et nytt album, sa han.

ET PAR?: Lana Del Rey og Barrie-James O'Neill er ikke helt enig om det er slutt mellom dem eller ikke.  Foto: Gotcha Images / Splash News/ All Over Press
ET PAR?: Lana Del Rey og Barrie-James O'Neill er ikke helt enig om det er slutt mellom dem eller ikke. Foto: Gotcha Images / Splash News/ All Over Press Vis mer

De to har vært et par siden 2011, og den amerikanske artisten forteller at en av de største grunnene til at de gjorde det slutt var at hun ikke følte seg «fri».

- Dette har vært tøft for forholdet vårt. Jeg følte meg ikke lenger fri, men vi får se hvordan det går, sa «Lucky»-sangeren.

Paret forlovet seg i det skjulte i juni 2013, og brudd eller ei, Lana sa til samme avis at hun gjerne vil ha barn.

- Jeg hadde elsket å slå meg til ro med noen, og få barn. Forhåpentligvis vil dette også skje meg, fortalte hun til den sveitsiske avisen.

NYTT ALBUM: Lana Del Rey er aktuell med nytt album, og kjæresten hevder at hun sier det er slutt mellom dem for å øke salget.  Foto: Stella Pictures
NYTT ALBUM: Lana Del Rey er aktuell med nytt album, og kjæresten hevder at hun sier det er slutt mellom dem for å øke salget. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sangeren skapte overskrifter da hun brast i gråt foran publikum under en konsert i Dublin i fjor. Sangeren gråt og lo om hverandre og snudde seg vekk fra publikum mens hun prøvde å ta seg sammen.

Tidlig i juni, i et nytt intervju med magasinet The Fader forklarer «Young and Beautiful»-stjernen hva som lå bak sammenbruddet.

- Det var veldig tungt å opptre foran mennesker som virkelig bryr seg om deg når du ikke alltid bryr deg om deg selv. Det syntes jeg var trist. Det var trist å være i Irland og synge for mennesker som bryr seg om meg, når jeg ikke gjorde det selv, sier hun til magasinet ifølge Us Magazine.

I tillegg hadde hun slitt med sykdom over lengre tid.

- I to år følte jeg meg syk på turné og legene skjønte ikke hva som var galt. Det er en stor del av livet mitt; jeg føler meg ofte syk uten at jeg vet hvorfor.

LES OGSÅ: Fikk ikke betalt for å synge i bryllupet.