- Kall meg heller nakenmodell

Triana Iglesias ønsker ikke å bli kalt for glamourmodell.

SEOGHØR.NO: Da Triana Iglesias (31) mandag gjestet «Ettermiddagen» snakket hun om sine tidligere erfaringer med å kaste klærne.

Flere ganger har den populære «Paradise Hotel»-programlederen vist seg fram i forskjellige blader uten en tråd på kroppen. Men å kalle henne glamourmodell mener hun er feil.

- Jeg står veldig for det jeg gjør selv. Jeg har mange ting jeg angrer på, men også de tingene står jeg for, også lærer jeg av det. I tillegg har jeg vært veldig forsiktig med hvilke jobber jeg har tatt. Jeg er ikke så glad i ordet glamourmodell, jeg vil heller kalle det nakenmodell. Man er naken og «that's it», sa hun.

Iglesias, som sier hun synes det er helt naturlig å vise fram kroppen sin, forteller at hun alltid går inn i en jobb med en positiv innstilling. Det kan man nemlig se i det ferdige resultatet.

- Alt jeg gjør prøver jeg å gjøre med glede og humor. Jeg føler at hvis man går inn i en ting med masse glede og god energi, så kan andre rundt deg se at du har gjort det.

Også i «Paradise Hotel» har programlederen fått anledning til å vise fram kroppen. Flere ble overrasket da hun tidligere i sesongen vippet opp sin egen kjole foran deltagerne.

«Ettermiddagen» ser du mandag til torsdag klokken 17.30 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Vippet opp kjolen foran Paradise-deltagerne