RUNDERE: I 1998 var Kari Traa, her med en av medaljene hun fikk under OL i Nagano, 24 år og veide 20 kilo mer enn i dag.  Scan-Foto: Tor Richardsen Foto: Scanpix
RUNDERE: I 1998 var Kari Traa, her med en av medaljene hun fikk under OL i Nagano, 24 år og veide 20 kilo mer enn i dag. Scan-Foto: Tor Richardsen Foto: Scanpix Vis mer

- Kall meg gjerne «The Body»!

Kari Traa er svært tilfreds med sin nye og muskuløse kropp.

Publisert
SEHER.NO:  Den tidligere OL-mesteren i kulekjøring, Kari Traa (37), ser ut til å ha klart målet med «Skal vi danse»-deltakelsen, nemlig å komme i form etter at hun for ett år siden fødte sitt første barn.

- Kall meg gjerne «The Body»! Det blir jeg veldig glad for, selv om jeg ikke er helt enig i at det stemmer. Jeg har nok en helt annen kropp enn det folk kanskje tror. Men jeg er veldig lett-trent og det har nok vært en fordel for meg her i «Skal vi danse», sier hun i dagens utgave av VG.

Mange husker nok kulerkjører-Kari som en litt «rund og god» jente på 90-tallet.

- Under OL i Nagano i 1998 veide jeg 82 kilo, faktisk. Jeg følte meg ikke tykk da heller, jeg. Jeg var jo så sykt sterk. Selv om jeg jo så at jeg var litt større enn de andre jentene, innrømmer hun til avisen.

Nå 20 kilo lettere er det en glad og tilfreds Kari som danser på parketten, og i følge 37-åringen har hun snappet opp et og annet tips fra andre nybakte mødre:

- Jeg ammer fremdeles og har hørt at man blir ganske tynn av det også. Ha-ha, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå bekrefter hun graviditeten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer