Kall meg Don Juan-son

Nei du ser ikke feil: Don Johnson er tilbake - med damene på slep.

FRANSKE FØLELSER: Don Johnson viste at han ikke har glemt kunsten å flørte. Foto: Stella Pictures
FRANSKE FØLELSER: Don Johnson viste at han ikke har glemt kunsten å flørte. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Elegant!

Samtidig som "Miami Vice"-filmen går sin suksessgang verden over, dukket den originale "Crockett" plutselig opp på åpen gate i Paris !

Tett fulgt av bærere med rosa paraplyer og en ukjent vakker dame, raidet moteløven Hermès og andre designerbutikker på jakt etter det siste på klesfronten.

80-talls sjarmøren Don Johnson (56) viste at han har klart å oppdatere seg til 2006-moten med sine designerjeans og lyse dressjakke.

Etter storhetstiden som politimann i "Miami Vice" har Don - som tidligere var gift med skuespilleren Melanie Griffith (49) - flere ganger vært i klammeri med lovens lange arm.

Det tidligere ungpikeidolet har to ganger vært tiltalt for seksuelle overgrep, som ble løst ved forlik. Og i 2003 ble han knepet på grensen mellom Tyskland og Sveits med sjekker og sedler verdt åtte milliarder (!) dollar i bagasjen - uten å ha noen god forklaring.

Nå ser Johnson imidlertid ut til å ha fått orden på livet sitt igjen. Kanskje satser han på å gjøre som sin jevnaldrende kollega Sylvester Stallone (60) - å gjøre et action-comeback på filmlerretet?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer