- Kall meg Caitlyn Jenner

Vanity Fair publiserte forside av kjønnsopererte Bruce Jenner.

FORSIDEPIKE: Endelig viser reality-stjernen Bruce Jenner fram sitt virkelige jeg - og det på forsiden av selveste Vanity Fair. Foto: NTB Scanpix / Vanity Fair
FORSIDEPIKE: Endelig viser reality-stjernen Bruce Jenner fram sitt virkelige jeg - og det på forsiden av selveste Vanity Fair. Foto: NTB Scanpix / Vanity Fair Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag 1. juni skulle vise seg å bli en merkedag i familien Kardashian/Jenner.

Ikke bare ble det kjent for offentligheten at Kim Kardashian (34) og ektemannen Kanye West (37) venter parets barn nummer to - men mannen tidligere kjent som stefar Bruce Jenner (65) viste endelig fram sitt sanne jeg etter de angivelige kjønnsoperasjonene tidligere i vår.

- Nå er jeg fri

Jenner har valgt å stille opp som forsidepike for det amerikanske magasinet Vanity Fair, og det var nettopp Vanity Fair som via sosiale medier publiserte forsiden mandag.

De avslører også hva Jenner vil bli kalt som kvinne:

«Kall meg Caitlyn».

Det er den verdensberømte portrettfotografen Annie Leibovitz (65) som har tatt bildene for Vanity Fair, og i en videosnutt som er lagt ut på YouTube fra fotoshooten, forteller Jenner ærlig:

- Jeg flyktet fra mange ting, men jeg er stolt av hva jeg har oppnådd. Denne fotoshooten handler om livet mitt, og hvem jeg er som person. Bruce måtte alltid fortelle en løgn. Hver dag var bygget på en løgn. Caitlyn har ingen hemmeligheter. Når denne forsiden kommer ut, er jeg fri.

Hylles på sosiale medier

Det renner inn med kommentarer i kommentarfeltet til Vanity Fairs Twitter-bilde, og de fleste er av positiv karakter:

Det er også flere som påpeker at det er godt at Jenner har valgt å skrive Caitlyn med «C» og ikke tatt familiebokstaven «K» - som kjent har alle kvinnene i Kardashian/Jenner-familien navn som starter med nettopp «K».

- Kim så meg i kjole

Ryktene om Jenners kjønnsskifte har svirret siden i fjor, men det var først under det to timer lange intervjuet med Diane Sawyer, som ble sent i april, at den tidligere OL-vinneren avslørte at han skulle opereres til bli kvinne.

Under intervjuet ble Jenner blant annet spurt om hvordan den verdensberømte familien fant ut om «hemmeligheten». Jenner avslørte at stedatteren Kim Kardashian så den tidligere tikjemperen i kjole for flere år siden.

ÅPENHJERTIG: I vår ble det to timer lange intervjuet med Bruce Jenner sent på amerikanske ABC. I intervjuet med Diane Sawyer avslørte den tidligere friidrettsstjernen at han hele livet har vært uærlig mot seg selv. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: I vår ble det to timer lange intervjuet med Bruce Jenner sent på amerikanske ABC. I intervjuet med Diane Sawyer avslørte den tidligere friidrettsstjernen at han hele livet har vært uærlig mot seg selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Den første av jentene jeg fortalte det til var Kimberly. Hun tok meg på fersken en dag, hun gikk bare rett inn.

Mandag postet også hun sin hyllest til sin tidligere stefar via Instagram:

«Caitlyn Jenner for Vanity Fair. Annie Leibovitz! Så fantastisk vakkert! Vær glad, vær stolt, lev ditt liv på DIN måte!», skriver hun til et bilde av Vanity Fair-forsiden.

Smertefulle operasjoner

Nettsiden Radaronline skrev i forrige uke at Jenner nå skal ha gjennomgått alle operasjonene som nå har gjort ham til kvinne:

- Jenner gjennomførte en operasjon for omkring tre uker siden. Dette var en kjønnsskifteoperasjon som omformet hans mannlige kjønnsorgan til et kvinnelig kjønnsorgan. Han er svært fornøyd med resultatet, men han ante ikke hvor smertefullt det ville bli, hevder en kilde overfor nettstedet.

DEN GANG DA: I 1976 deltok Bruce Jenner deltok i sommer-OL i Montreal, Canada, og vant gullmedalje i tikamp. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: I 1976 deltok Bruce Jenner deltok i sommer-OL i Montreal, Canada, og vant gullmedalje i tikamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

65-åringen har tidligere operert nesen, tatt ansiktsløft og fjernet adamseplet.

- Operasjonen varte i åtte timer. I ettertid trodde han at han hadde fått urinveisinfeksjon, men det var smertene etter operasjonen han kjente, forklarte kilden videre.

- Nå er Bruce offisielt en kvinne. Barna hans har aldri sett ham så lykkelig!

Og det er ingen tvil om at den tidligere friidrettsstjernen i tikamp kler de smekre former og lange lokker.

LES OGSÅ: Kylie Jenner sliter med farens kjønnsoperasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer