- Kaley og Ryan er i tottene på hverandre hele tiden

Et drøyt år etter at «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco giftet seg, har bruddryktene begynt å svirre.

TRØBBEL I PARADIS?: Nettstedet Life & Style hevder at TV-stjernen Kaley Cuoco-Sweeting og ektemannen Ryan Sweeting krangler så busta fyker om hvorvidt de skal få barn eller ikke. Her er de på People Magazine Awards i Beverly Hills i desember 2014. Foto: Splash News/ All Over Press
TRØBBEL I PARADIS?: Nettstedet Life & Style hevder at TV-stjernen Kaley Cuoco-Sweeting og ektemannen Ryan Sweeting krangler så busta fyker om hvorvidt de skal få barn eller ikke. Her er de på People Magazine Awards i Beverly Hills i desember 2014. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: På nyttårsaften i 2013 overrasket Kaley Cuoco-Sweeting (29) ved å gifte seg med den profesjonelle tennisspilleren Ryan Sweeting (27), etter kun noen få måneders forlovelse - og en svært rask romanse.

Ikke så lenge etter parets aller første bryllupsdag, er langt ifra alt fryd og gammen for de to. Det hevder i hvert fall nettstedet Life & Style.

- De har konstant kranglet og vært i tottene på hverandre. Kaley vil veldig gjerne ha barn med det samme, men Ryan er ikke klar for å bli far ennå, hevder en innsidekilde overfor Life & Style.

«Big Bang Theory»-stjernen, som angivelig har vært verpesyk i over ett år allerede, er ifølge nettstedet svært misfornøyd med at ektemannen er mer betenkt.

- Han har skjøvet det unna en stund nå. Og nylig fortalte han Kaley at han ikke vet om han vil ha barn med det første, fortsetter Life & Styles kilde.

Saken fortsetter under bildet.

LEVER LIVET: Kaley Cuoco-Sweeting (midten) har avvist rykter om at hun er gravid, i et intervju med Extra TV - der understreket hun også at det er umulig å gjøre sladrepressen fornøyd. Denne uken moret hun seg med venninner etter en yogaøkt i Sherman Oaks.  Foto: Splash News/ All Over Press
LEVER LIVET: Kaley Cuoco-Sweeting (midten) har avvist rykter om at hun er gravid, i et intervju med Extra TV - der understreket hun også at det er umulig å gjøre sladrepressen fornøyd. Denne uken moret hun seg med venninner etter en yogaøkt i Sherman Oaks. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Kan ende i skilsmisse

Da Kaley gjennomgikk en smertefull neseoperasjon i januar, var ektemannen en god støtte for henne. TV-stjernen skrøt av innsatsen hans som sykepleier på Instagram, men ifølge Life & Style har pipen altså fått en annen lyd i dag.

Sinus surgery sucks. My husband does not ❤️(cant wait to breathe again)!!!

A photo posted by @normancook on

- De par siste månedene har vært tøffe. Hvis Ryan ikke ombestemmer seg, kommer de trolig til å søke om skilsmisse, hevder kilden videre.

Nettstedet Gossip Cop slakter imidlertid artikkelen om skilsmisseryktene, og vurderer den som 100 prosent usann.

En kilde nær Kaley forteller til nettsiden Gossip Cop at saken er «latterlig og fullstendig oppdiktet».

Nå kan det bli spennende å se hva fremtiden har å by på for det profilerte ekteparet. På Kaley Cuoco-Sweetings Instagram-profil, ser i hvert fall hun og Ryan svært lykkelige ut!

Mine! #Happyvalentinesday !!

Et bilde publisert av @normancook

Paret har foreløpig ikke kommentert ryktene.

LES OGSÅ: - Kun én ting står i veien for gjenforening