BRUDD: I januar smilte Kaley Cuoco og Ryan Sweeting til fotografene under premieren til "The Wedding Ringer" i Los Angeles, men allerede da skal de ha slitt i ekteskapet. Foto: SipaUSA
BRUDD: I januar smilte Kaley Cuoco og Ryan Sweeting til fotografene under premieren til "The Wedding Ringer" i Los Angeles, men allerede da skal de ha slitt i ekteskapet. Foto: SipaUSAVis mer

Kaley Cuocos mann er avhengig av smertestillende

Rusmisbruk skal ha vært årsaken til at «Big Bang Theory»-stjernen ba om skilsmisse.

SEOGHØR.NO: I helgen kom nyheten om at Kaley Cuoco (29) hadde søkt om skilsmisse fra tennisproffen Ryan Sweeting (27) etter bare 21 måneder som ektepar.

Allerede i mars svirret ryktene om at det var trøbbel i forholdet, men den gang benektet skuespilleren at de hadde problemer.

Denne uken leverte Kaley likevel skilsmissepapirene og oppga «uforenelige forskjeller» som grunnen til bruddet.

Nå avslører en venn av Sweeting at 27-åringen har gjort seg avhengig av smertestillende medisiner som han fikk for en ryggskade i fjor. Og misbruket skal ha blitt så omfattende at ekteskapet til «Big Bang Theory»-stjernen led.

- Hun støttet ham, men hun sa at han ikke klarte å forplikte seg til å holde seg ren. Han fortalte henne at han jobbet, og så dro han og drakk seg dritings i stedet, forteller en venn til bladet Us Weekly, ifølge Daily Mail.

Cuoco skal være knust over bruddet, men orket ikke kjempe lenger.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory».
POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Vis mer

Allerede i 2006 ble idrettsstjernen arrestert for fyllekjøring og oppbevaring av et reseptbelagt middel med intensjon om å selge.

Og etter at han giftet seg med Kaley utviklet han en avhengighet til smertestillende, skriver bladet.

- Kaley fortalte venner at legen skrev ut noe til Ryan som han tok altfor mye av, og det var da det begynte å gå nedover igjen, fortalte en kilde til UsWeekly tidligere i år.

Sweeting skal ha lovet å sjekke inn på rehab for å få bukt med problemet, men da han endelig bestemte seg for å gjøre det, hadde Kaley fått nok.

- Hun kunne ikke redde ham. Han var ikke den mannen hun trodde han var, og hun orket ikke alle opp- og nedturene.

Det var nyttårsaften i 2013 at Kaley og Ryan overrasket med å gifte seg etter bare noen få måneders forlovelse - og en svært kort romanse.

LES OGSÅ: Sandra Lyng Haugen har fått seg ny kjæreste

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.