Kaley Cuocos eksmann ber retten ignorere særeie etter bruddet

Kaley Cuocos eksmann krever at «The Big Bang Theory»-stjernen punger ut.

BRUDD: Ekteskapet mellom Kaley Cuoco og Ryan Sweeting holdt bare i 21 måneder.  Foto: wenn.com
BRUDD: Ekteskapet mellom Kaley Cuoco og Ryan Sweeting holdt bare i 21 måneder. Foto: wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter en virvelvind romanse giftet Kaley Cuoco (29) seg med tennisproffen Ryan Sweeting (28) nyttårsaften 2013.

Paret hadde da vært forlovet i tre måneder og kjent hverandre i et halvt år.

- Kaley vet at Ryan er den rette. Når du vet det, så vet du det, sa talspersonen hennes til Us Weekly da forlovelsen ble kjent i september for to år siden.

I en rosa Vera Wang-brudekjole på en ranch i Santa Susana i California, ga «The Big Bang Theory»-stjernen sitt ja til Sweeting 31. desember 2013.

Søker underholdsbidrag fra eksen

Men allerede i mars i år begynte ryktene om at det var problemer i ekteskapet å svirre, og etter kun 21 måneder som mann og kone, avslørte duoen sist måned at de skal skilles.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory».
POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Vis mer

- Kaley Cuoco og Ryan Sweeting har gjensidig bestemt seg for å avslutte ekteskapet. De ber nå om privatliv. Det vil ikke bli sagt noe ytterligere om denne saken, sa de via skuespillerens talsperson.

Før paret giftet seg signerte de begge to en særeie-avtale, men til tross for dette søker nå Ryan Sweeting om underholdsbidrag fra Hollywood-stjernen, melder People.com.

I tillegg ber han retten om at han skal få slippe å gi Cuoco noen som helst støtte.

Det var TV-stjernen som først leverte inn skilsmissepapirene, og hun oppga «uforenelige forskjeller» som grunn til bruddet.

Likevel ble det nylig avslørt at det var Sweetings avhengighet til smertestillende medisiner som skal ha vært den egentlige årsaken til bruddet.

Etter en ryggskade i fjor gjorde tennissjernen seg avhengig, og misbruket skal ha blitt så omfattende at ekteskapet til «Big Bang Theory»-stjernen led.

- Hun støttet ham, men hun sa at han ikke klarte å forplikte seg til å holde seg ren. Han fortalte henne at han jobbet, og så dro han og drakk seg dritings i stedet, sa venn av Sweeting til bladet Us Weekly.

LES OGSÅ: «Farmen»-deltager siktet for bedrageri