Kaley Cuoco viser kjærligheten på Instagram

Den nyskilte TV-stjernen er stormforelsket i sin fire år yngre flamme.

NY KJÆRESTE: TV-stjernen Kaley Cuoco stråler av lykke etter at skilsmissen fra Ryan Sweeting ble godkjent i mai i år. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: TV-stjernen Kaley Cuoco stråler av lykke etter at skilsmissen fra Ryan Sweeting ble godkjent i mai i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Kjærlighetslivet til «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (30) har virkelig vært en berg-og-dalbane, og har fått mye oppmerksomhet i media.

I to år hadde hun et hemmelig forhold til «Big Bang Theory»-kollegaen Johnny Galecki (41). Deretter var hun var hun forlovet med Josh Reznik i fire måneder, før hun innledet en kort og intens romanse med «Man of Steel»-kjekkasen Henry Cavill (33).

Få uker etter bruddet fra Cavill begynte hun å date tennissttjernen Ryan Sweeting (29), og et par måneder senere var paret forlovet.

Nyttårsaften 2013 giftet duoen seg, men bare 21 måneder etter bryllupet var ekteskapet historie

I vår begynte ryktene å svirre om at Cuoco hadde falt for den fire år yngre profesjonelle rytteren Karl Cook (26), og de siste månedene har ikke turtelduene gjort noe for å skjule sine sterke følelser for hverandre.

På Instagram deler nemlig Cuoco jevnlig søte bilder av seg selv og sin nye kjæreste med sine nesten tre millioner følgere.

Bliss

A photo posted by @normancook on

- Lykke, har den populære skuespilleren skrevet sammen med flere hjerter under dette bildet av seg og Karl:  Og fansen kunne ikke vært gladere på Kaleys vegne:

- Livet er vakkert spesielt nå man kan dele det med den rette personen. Jeg elsker smilet ditt, skryter en.

- Omg, dere er så søte sammen at jeg nesten ikke orker det, deler en annen.

- Kaley, det er en deilig følelse når to mennesker gjør hverandre bedre og får frem det beste i hverandre, og det ser virkelig ut som om dere har det slik. Jeg er så lykkelig for deg, kommenterer en tredje.

Saken fortsetter under bildet.

STORMFORELSKET: Dette er bare et lite utvalg av bildene Kaley Cuoco har postet på Instagram av seg selv og kjæresten Karl Cook. Foto: Xposure
STORMFORELSKET: Dette er bare et lite utvalg av bildene Kaley Cuoco har postet på Instagram av seg selv og kjæresten Karl Cook. Foto: Xposure Vis mer

Kaley og Karl har nå datet i et halvt år, og selv om TV-stjernen ikke har uttalt seg om forholdet i media ennå, så skriver hun ofte postet også Daily Mail bilder av paret hånd i hånd på vei til en lunsjdate i Los Angeles.

- De lo mens de gikk side om side i solskinnet, og Karl la kjærlig en hånd på ryggen hennes mens hun tok ut penger fra en minibank, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: I september i fjor kom nyheten om at Kaley Cuoco og Ryan Sweeting skulle skilles etter mindre enn to år som mann og kone. Foto: wenn.com
BRUDD: I september i fjor kom nyheten om at Kaley Cuoco og Ryan Sweeting skulle skilles etter mindre enn to år som mann og kone. Foto: wenn.com Vis mer

Tidligere i år avslørte Kaley at bruddet fra ektemannen, Ryan Sweeting, har fått henne til å tvile på om hun vil gifte seg igjen i fremtiden.

- Det har forandret synet mitt på ekteskap, og det gjør meg trist, sa hun til Cosmopolitan.

- Men det har ikke forandret synet mitt på kjærlighet. Jeg gleder meg til å bli forelsket igjen. Men jeg føler ikke at jeg er klar enda, noe som er veldig ulikt meg. Jeg stuper vanligvis ut i alt.

Få uker senere ble hun koblet til sin nye flamme Karl Cook.

POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Her med kollegaene Johnny Galecki og Jim Parsons.  Foto: WARNER BROS TV.
POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Her med kollegaene Johnny Galecki og Jim Parsons. Foto: WARNER BROS TV. Vis mer

LES OGSÅ: Lady Gaga: - Jeg tar medisiner for angst og depresjon