Kaley Cuoco viser kjærligheten på Instagram

Den nyskilte TV-stjernen er stormforelsket i sin fire år yngre flamme.

NY KJÆRESTE: TV-stjernen Kaley Cuoco stråler av lykke etter at skilsmissen fra Ryan Sweeting ble godkjent i mai i år. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: TV-stjernen Kaley Cuoco stråler av lykke etter at skilsmissen fra Ryan Sweeting ble godkjent i mai i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjærlighetslivet til «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (30) har virkelig vært en berg-og-dalbane, og har fått mye oppmerksomhet i media.

I to år hadde hun et hemmelig forhold til «Big Bang Theory»-kollegaen Johnny Galecki (41). Deretter var hun var hun forlovet med Josh Reznik i fire måneder, før hun innledet en kort og intens romanse med «Man of Steel»-kjekkasen Henry Cavill (33).

Få uker etter bruddet fra Cavill begynte hun å date tennissttjernen Ryan Sweeting (29), og et par måneder senere var paret forlovet.

Nyttårsaften 2013 giftet duoen seg, men bare 21 måneder etter bryllupet var ekteskapet historie

I vår begynte ryktene å svirre om at Cuoco hadde falt for den fire år yngre profesjonelle rytteren Karl Cook (26), og de siste månedene har ikke turtelduene gjort noe for å skjule sine sterke følelser for hverandre.

På Instagram deler nemlig Cuoco jevnlig søte bilder av seg selv og sin nye kjæreste med sine nesten tre millioner følgere.

Bliss

A photo posted by @normancook on

- Lykke, har den populære skuespilleren skrevet sammen med flere hjerter under dette bildet av seg og Karl:  Og fansen kunne ikke vært gladere på Kaleys vegne:

- Livet er vakkert spesielt nå man kan dele det med den rette personen. Jeg elsker smilet ditt, skryter en.

- Omg, dere er så søte sammen at jeg nesten ikke orker det, deler en annen.

- Kaley, det er en deilig følelse når to mennesker gjør hverandre bedre og får frem det beste i hverandre, og det ser virkelig ut som om dere har det slik. Jeg er så lykkelig for deg, kommenterer en tredje.

Saken fortsetter under bildet.

STORMFORELSKET: Dette er bare et lite utvalg av bildene Kaley Cuoco har postet på Instagram av seg selv og kjæresten Karl Cook. Foto: Xposure
STORMFORELSKET: Dette er bare et lite utvalg av bildene Kaley Cuoco har postet på Instagram av seg selv og kjæresten Karl Cook. Foto: Xposure Vis mer

Kaley og Karl har nå datet i et halvt år, og selv om TV-stjernen ikke har uttalt seg om forholdet i media ennå, så skriver hun ofte postet også Daily Mail bilder av paret hånd i hånd på vei til en lunsjdate i Los Angeles.

- De lo mens de gikk side om side i solskinnet, og Karl la kjærlig en hånd på ryggen hennes mens hun tok ut penger fra en minibank, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: I september i fjor kom nyheten om at Kaley Cuoco og Ryan Sweeting skulle skilles etter mindre enn to år som mann og kone. Foto: wenn.com
BRUDD: I september i fjor kom nyheten om at Kaley Cuoco og Ryan Sweeting skulle skilles etter mindre enn to år som mann og kone. Foto: wenn.com Vis mer

Tidligere i år avslørte Kaley at bruddet fra ektemannen, Ryan Sweeting, har fått henne til å tvile på om hun vil gifte seg igjen i fremtiden.

- Det har forandret synet mitt på ekteskap, og det gjør meg trist, sa hun til Cosmopolitan.

- Men det har ikke forandret synet mitt på kjærlighet. Jeg gleder meg til å bli forelsket igjen. Men jeg føler ikke at jeg er klar enda, noe som er veldig ulikt meg. Jeg stuper vanligvis ut i alt.

Få uker senere ble hun koblet til sin nye flamme Karl Cook.

POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Her med kollegaene Johnny Galecki og Jim Parsons.  Foto: WARNER BROS TV.
POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Her med kollegaene Johnny Galecki og Jim Parsons. Foto: WARNER BROS TV. Vis mer

LES OGSÅ: Lady Gaga: - Jeg tar medisiner for angst og depresjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer