SUNN LIVSSTIL: Kaley Cuoco-Sweeting og ektemannen Ryan Sweeting har lagt om kostholdet og begynt å trene for å komme i form. Foto: SipaUSA
SUNN LIVSSTIL: Kaley Cuoco-Sweeting og ektemannen Ryan Sweeting har lagt om kostholdet og begynt å trene for å komme i form. Foto: SipaUSAVis mer

Kaley Cuoco-Sweeting har jobbet hardt for kroppen sin

- Jeg elsker å være definert og ha muskler.

SEOGHØR.NO: Det tok mange år å komme dit, men nå er «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco-Sweeting (29) i sitt livs beste form etter å ha funnet den perfekte oppskriften på trening og kosthold.

- Jeg har aldri jobbet så hardt tidligere i karrieren min for å se så bra ut. Men jeg sultet meg ikke eller holdt på å ta livet av meg selv med trening. Jeg tok det rolig, og det viste å lønne seg, forteller hun til Shape magazine, ifølge People.com.

Etter at Kaley i løpet av de tre siste månedene kuttet ut junk food og startet med yoga, så har hun gått ned tre kilo og fått en ny sterk kropp.

- Å trene yoga fem ganger i uken har transformert kroppen min. Jeg elsker å være definert og ha muskler. Det er så sexy og vakkert.

For tre uker siden postet hun dette bildet av seg selv på Instagram hvor hun stolt viser frem sin nye veltrente kropp.

A photo posted by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

 

Fylte nattbordskuffene med godteri

Cuoco sier videre at hun tidligere alltid har vært den type jente som måtte kjøpe bukser i tre ulike størrelser fordi hun aldri visste hvordan kroppen hennes ville se ut fra dag til dag.

Nå er dette et tilbakelagt kapittel.

- Absolutt alt, fra innsiden til utsiden, har forandret seg fullstendig, skryter hun.

Før den søte skuepilleren la om livsstilen sin spiste hun like store måltid som ektemannen, den profesjonelle tennisspilleren Ryan Sweeting (28).

- Da vi giftet oss synes jeg det var moro å spise det samme som ham. Det ble en vane at vi alltid koste oss med noe godt i sengen. Nattbordskuffene var fylt med godteri. Til slutt innså jeg at det var tankeløst å stappe i seg på den måten.

- Nå er alt i kjøleskapet byttet fullstendig ut fordi vi ikke spiser drittmat lenger. Det er slutt på brus, potetgull, frokostblanding og bokser med ting bare en 4-åring ville puttet i seg, forteller hun.

TV-STJERNER: Melissa Rauch, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Jim Parsons, Johnny Galecki og Kaley Cuoco-Sweeting har blitt verdensberømte gjennom TV-serien «The Big Bang Theory». Foto: All Over Press Foto: All Over Press
TV-STJERNER: Melissa Rauch, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Jim Parsons, Johnny Galecki og Kaley Cuoco-Sweeting har blitt verdensberømte gjennom TV-serien «The Big Bang Theory». Foto: All Over Press Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Cuoco-Sweetings avhengighet ødla nesa