Kaley Cuoco spøkte om rumpebildene fra stranda

«Big Bang Theory»-stjernen så rålekker ut på stranden i Mexico, men selv var hun ikke helt fornøyd med bildene.

SEOGHØR.NO: Kaley Cuoco (28) er best kjent fra serien «Big Bang Theory», hvor hun spiller en naiv blondine. I helgen koste hun seg med ektemannen, Ryan Sweeting, på Cabo San Lucas i Mexico.

Der viste hun frem sin fantastiske bikinikropp, og man kan tydelig se at stjernen holder seg aktiv. Men den vakre blondinen var tydeligvis ikke så fornøyd med kroppen sin, som man skulle tro.

- Kjære paparazzi, tusen takk for å ha fanget rumpa mi fra beste og VERSTE vinkel. Er det mulig? Dere får mine drømmer til å gå i oppfyllelse, skrev hun ved siden av to bikinibilder.

Skuespilleren ligger ikke på latsiden, og benyttet også tiden på stranden til å trene. Cuoco la ut bilde av seg selv på Instagram, hvor hun og en venninne trener yoga. Tidligere har hun sagt til DailyMail at hun elsker spinning, og at hun trener fem ganger i uka.

Tidligere i år, giftet hun seg med tennisproffen Ryan Sweeting på en ranch i Santa Susana, California. Nylig la hun ut et bilde på Instagram, med et tilbakeblikk på bryllupet, som hun beskrev som den beste dagen i sitt liv. TV-stjernen hadde på seg en rosa Vera Wang-kjole.

Paret datet hverandre i tre måneder før de forlovet seg i september i fjor.

KOSER SEG: Kaley Cuoco koste seg sammen med ektemannen på romantisk ferie i Mexico.  Foto: Clasos.com.mx/All Over Press
KOSER SEG: Kaley Cuoco koste seg sammen med ektemannen på romantisk ferie i Mexico. Foto: Clasos.com.mx/All Over Press Vis mer

I mars i fjor brøt Cuoco forlovelsen med TV-kjæresten Johnny Galecki (38), og kort tid etter var hun i armene til «Supermann»-kjekkasen Henry Cavill (30). Knappe tre uker etter bruddet ble hun sammen med Ryan Sweeting.LES MER: Brystoperasjonen var mitt beste valg