LIKE FORELSKET: Kaley Cuoco fnyser av at hun og ektemannen Ryan Sweeting skal ha det vanskelig i forholdet, og hevder alle ryktene bare gjør dem sterkere. Foto: Broadimage
LIKE FORELSKET: Kaley Cuoco fnyser av at hun og ektemannen Ryan Sweeting skal ha det vanskelig i forholdet, og hevder alle ryktene bare gjør dem sterkere. Foto: Broadimage Vis mer

Kaley Cuoco slår tilbake mot bruddryktene

- Ja, vi skal skilles. Kan dere ikke se det?

Publisert

SEOGHØR.NO: Det har den siste tiden versert rykter om at det skal være trøbbel i ekteskapet mellom Kaley Cuoco (29) og mannen Ryan Sweeting (27).

Paret giftet seg nyttårsaften 2013 etter en kort forlovelse og en svært rask romanse.

- De har kranglet konstant og vært i tottene på hverandre. Kaley vil veldig gjerne ha barn med det samme, men Ryan er ikke klar for å bli far ennå.

- De siste månedene har vært tøffe. Hvis Ryan ikke ombestemmer seg, kommer de trolig til å søke om skilsmisse, avslørte en kilde til Life & Style.

A photo posted by @normancook on

I påsken satte den søte skuespilleren en stopper for ryktene med å poste et koselig bilde av seg selv og ektemannen på Instagram, samtidig som hun åpnet seg om forholdet.

 

 

- Ja, vi skal så absolutt skilles, kan dere ikke se det!!!?! Endelig gjenforent etter fire uker borte fra hverandre. Jeg har savnet denne mannen mer enn noe annet!! #Rykter #IkkeGravid #FremdelesGift

Et par dager senere la hun ut nok et bilde av tennis-stjernemannen sin og utbroderte ytterligere.

- I dag er det påske. Det handler om kjærlighet, takknemlighet og å glede seg over alt vi har. Så det er akkurat det jeg har tenkt å gjøre, startet hun innlegget med, og fortsatte:

- Jeg har aldri vært mer stolt av noen på denne planeten. Denne fyren har kjempet seg tilbake etter en rekke skader. For ikke å glemme den konstante «praten» når det gjelder ekteskapet vårt og alle valg vi velger å ta.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory».
POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Vis mer

Hevder bruddryktene gjør dem sterkere

- Jeg er så stolt over lidenskapen hans og hans indre styrke til å kjempe seg tilbake, men mest av alt er jeg stolt over å være kona hans. Så til alle dere som slenger dritt om ekteskapet vårt; fortsett å gjøre det for det knytter oss bare enda tettere sammen.

«The Big Bang Theory»-stjernen avsluttet med å oppfordre alle «hatere» til å gå inn i seg selv i stedet for å ødelegge for andre.

- Hvis dere var smarte, så ville dere tatt en nærmere titt på deres egne ekteskap, forhold eller jobber i stedet for å fokusere på andres. Kanskje blir dere overrasket over hva dere finner. Dere vet hvem jeg er, men dere kjenner ikke historien min, skrev hun.

LES OGSÅ: Avhengighet til nesesprayen ødela nesa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer