Kaley Cuoco skilles etter kun 21 måneder

Fem måneder etter at Hollywood-stjernen benektet at det var trøbbel i ekteskapet, er bruddet et faktum.

BRUDD: Ekteskapet mellom Kaley Cuoco og Ryan Sweeting er over. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ekteskapet mellom Kaley Cuoco og Ryan Sweeting er over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På nyttårsaften i 2013 overrasket Kaley Cuoco (29) ved å gifte seg med den profesjonelle tennisspilleren Ryan Sweeting (27), etter bare noen få måneders forlovelse - og en svært rask romanse.

Nå er forholdet historie.

- Kaley Cuoco og Ryan Sweeting har gjensidig besluttet å avslutte deres ekteskap. De ber nå om privatliv. Det vil ikke bli sagt noe ytterligere om denne saken, sier Cuocos talsperson til People.com. 

Like før nyheten ble kjent fjernet «Big Bang Theory»-stjernen alle bilder som involverte ektemannen på sine ulike sosiale medier. Sweeting fjernet på sin side alt av innhold på sin Instagram-profil og slettet Facebook-siden sin, skriver UsWeekly.

Allerede i mars svirret ryktene om at det var problemer i ekteskapet.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE: Kaley Cuoco (t.h) har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Her med kollegaene (f.v) Melissa Rauch, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Jim Parsons og Johnny Galecki. Foto: All Over Press
POPULÆRE: Kaley Cuoco (t.h) har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Her med kollegaene (f.v) Melissa Rauch, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Jim Parsons og Johnny Galecki. Foto: All Over Press Vis mer

Kaley skal ha ønsket seg barn

- De har kranglet konstant og vært i tottene på hverandre. Kaley vil veldig gjerne ha barn med det samme, men Ryan er ikke klar for å bli far ennå, sa en kilde til Life & Style magazine.

Dette skal ha vært et stort problem for skuespilleren som angivelig hadde vært verpesyk i over ett år allerede.

- Han har skjøvet det unna en stund nå. Og nylig fortalte han Kaley at han ikke vet om han vil ha barn med det første, fortalte kilden.

En uke senere slo 29-åringen derimot tilbake mot bruddryktene.

- Ja, vi skal så absolutt skilles, kan dere ikke se det!!!?! Endelig gjenforent etter fire uker borte fra hverandre. Jeg har savnet denne mannen mer enn noe annet!! #Rykter #IkkeGravid #FremdelesGift, skrev hun under et bilde, som nå er fjernet, av seg selv og Sweeting på Instagram.

Fredag kom altså nyheten om at duoen, som sist ble sett offentlig sammen på en event 10. september, har gått hver til sitt.

LES OGSÅ: Kaley Cuoco sultet seg før fotoshoot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer