BRUDD: For et halvt år siden kom nyheten om at Kaley Cuoco og Ryan Sweeting gikk hver til sitt etter mindre enn to år som mann og kone. Foto: wenn.com
BRUDD: For et halvt år siden kom nyheten om at Kaley Cuoco og Ryan Sweeting gikk hver til sitt etter mindre enn to år som mann og kone. Foto: wenn.com Vis mer

Kaley Cuoco og Johnny Galecki står hverandre svært nær

Skuespilleren lener seg til eks-kjæresten og «The Big Bang Theory»-kollegaen etter fjorårets vanskelige skilsmisse.

Publisert

SEOGHØR.NO: I september avslørte «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (30) at hun skulle skille seg fra tennisproffen Ryan Sweeting (28) etter kun 21 måneder som ektepar.

Duoen forlovet seg etter tre måneder som kjærester, og da de overrasket alle med å gifte seg nyttårsaften 2013 - hadde de kun vært et par i et halvt år.

Mindre enn to år senere gikk ekteskapet i vasken.

Nå forteller TV-stjernen at bruddet fra ektemannen har fått henne til å tvile på om hun vil gifte seg igjen i fremtiden.

- Det har forandret synet mitt på ekteskap, og det gjør meg trist, sier hun til Cosmopolitan, ifølge E! News.com.

- Men det har ikke forandret synet mitt på kjærlighet. Jeg gleder meg til å bli forelsket igjen. Men jeg føler ikke at jeg er klar enda, noe som er veldig ulikt meg. Jeg stuper vanligvis ut i alt.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRE VENNER: Før Kaley Cuoco møtte tennisproffen Ryan var hun i et to år langt forhold til skuespillerkollega Johnny Galecki. De er i dag svært gode venner. Her er duoen sammen på People's Choice Awards tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Før Kaley Cuoco møtte tennisproffen Ryan var hun i et to år langt forhold til skuespillerkollega Johnny Galecki. De er i dag svært gode venner. Her er duoen sammen på People's Choice Awards tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Babydrømmen brast

En av Kaleys beste støttespillere gjennom den vanskelige tiden har vært eks-kjæresten og «The Big Bang Theory»-kollegaen Johnny Galecki (40). Duoen var sammen fra 2007 til 2009, og beholdt et godt og nært vennskap etter at det ble slutt.

Nå avslører Cuoco at Galecki stiller opp for henne når enn det måtte være, men samtidig er hun også redd for at vennskapet deres skal skape spekulasjoner om at det er noe mer på gang mellom dem.

- Johnny og jeg står hverandre veldig nær nå, men det som er vanskelig med dette er at jeg ikke ønsker saker om oss i media som kan såre eksen min, spesielt nå som vi går gjennom skilsmissen, forklarer hun, og fortsetter:

- Men Jonny og jeg kan bare gi hverandre et nikk, og så vet vi at vi har hverandres rygg.

Ikke bare forandret skilsmissen synet hennes på ekteskapet, det fikk henne også til å innse at livsplanen hennes ble fullstendig ødelagt.

- Jeg trodde jeg skulle hatt en baby nå. Man ser livet gå i en bestemt retning, og så plutselig snur det motsatt vei. Jeg våkner opp og tenker: «Gode Gud, livet mitt ble akkurat snudd opp ned».

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNER: Kaley Cuoco er best kjent fra den populære TV-serien «The Big Bang Theory». Her sammen med Johnny Galecki og Jim Parsons. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNER: Kaley Cuoco er best kjent fra den populære TV-serien «The Big Bang Theory». Her sammen med Johnny Galecki og Jim Parsons. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fjernet minnet om eks-mannen

30-åringen åpnet seg nylig opp til Ellen DeGeneres om at 2015 hadde vært et tøft år, men at 2016 allerede har vist seg å være bedre.

- Det har vært veldig vanskelig, men alt går fint nå. Jeg føler meg mye, mye bedre. Jeg er på et bedre sted enn jeg var, sa hun ifølge Daily Mail.

En av tingene Cuoco gjorde for å legge skilsmissen bak seg var å dekke tatoveringen av bryllupsdatoen hun hadde på ryggen med en ny. Valget falt på en sommerfugl.

- Den var stor nok til å dekke over tallene... Store vinger! Jeg valgte den bare ut da jeg kom til studioet, sa hun.

 

LES OGSÅ: Nicole Kidman legger babydrømmen på is

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer