NYTT PAR? Den siste tiden har skuespiller Kaley Cuoco vært koblet med sanger Sam Hunt.  Foto: NTB scanpix
NYTT PAR? Den siste tiden har skuespiller Kaley Cuoco vært koblet med sanger Sam Hunt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kaley Cuoco: - Jeg forstår ikke hvorfor alle bryr seg

Men nå letter «The Big Bang Theory»-stjernen på sløret om den vonde skilsmissen og de nye romanseryktene.

Publisert

SEOGHØR.NO: I september avslørte «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (30) at hun skulle skille seg fra ektemannen Ryan Sweeting (27) etter kun 21 måneder som ektepar.

- Kaley Cuoco og Ryan Sweeting har gjensidig besluttet å avslutte deres ekteskap. De ber nå om privatliv. Det vil ikke bli sagt noe ytterligere om denne saken, fortalte Cuocos talsperson til People. 

Forrige uke, et halvt år etter bruddet med ektemannen, ble den blonde skuespillerinnen koblet til countrysanger Sam Hunt (31) etter de forlot en av Grammy-etterfestene sammen.

Da skjønnheten møtte opp under feiringen av episode nummer 200 av «The Big Bang Theory» i Los Angeles tirsdag ble hun spurt ut av pressekorpset om romanseryktene, ifølge People. 

Da pressen ved den røde løperen lurte på om hun har funnet kjærligheten med den kjekke countryartisten, svarte hun bestemt og gjentakende:

200 episodes in the books! Thank you to all that made this dream a reality

Et bilde publisert av @normancook

- Virkelig ikke.. Virkelig ikke!

Åpnet seg om bruddet

Hun fortalte videre at hun ikke forstår hvorfor kjærlighetslivet hennes er en så stor interesse for kjendispressen.

- Jeg gjør det samme hele tiden - og det er ikke interessante ting. Jeg går til samme yogatime hver dag. Det er til og med for kjedelig for meg selv, så jeg forstår ikke hvorfor alle bryr seg, uttalte hun. 

Saken fortsetter under bildet. 

KJENT SERIE: Kaley Cuoco er best kjent fra den populære TV-serien «The Big Bang Theory». Fra venstre: Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Jim Parsons, Simon Helberg og Kunal Nayyar.  Foto: SipaUSA
KJENT SERIE: Kaley Cuoco er best kjent fra den populære TV-serien «The Big Bang Theory». Fra venstre: Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Jim Parsons, Simon Helberg og Kunal Nayyar. Foto: SipaUSA Vis mer

Skuespilleren gjestet også talkshowet «Ellen DeGeneres Show» denne uken, og da snakket hun åpenhjertig om den vonde skilsmissen med tennisstjernen. 

- Det har vært veldig vanskelig, men alt går fint nå. Jeg føler meg mye, mye bedre. Jeg er på et bedre sted enn jeg var, sa hun ifølge Daily Mail. 

Saken fortsetter under bildet. 

KORTVARIG EKTESKAP: Kaley Cuoco og Ryan Sweeting var gift i kun 21 måneder før bruddet ble et faktum for et halvår siden.  Foto: wenn.com
KORTVARIG EKTESKAP: Kaley Cuoco og Ryan Sweeting var gift i kun 21 måneder før bruddet ble et faktum for et halvår siden. Foto: wenn.com Vis mer

Dekket over kjærlighetstatovering

Det gikk fort i svingene da hun i 2013 falt for den kommende eksmannen. Kun tre uker etter hun avsluttet forholdet med «Man of Steele»-kjekkasen Henry Cavill (32), falt hun for Sweeting. 

Paret forlovet seg etter kun tre måneder sammen, og giftet seg på nyttårsaften 2013. I forbindelse med bryllupet tatoverte Cuoco bryllupsdatoen i romertall i nakken, men like etter bruddet valgt hun å fjerne det permanente minnet.

«Takk @studiocitytattoo for at dere hjalp meg med å korrigere feilene mine. Huskelapp til meg selv: Ikke merk kroppen din med noen fremtidige bryllupsdatoer», skrev Kaley under et bilde av seg selv i tatoveringsstolen på Instagram.

Hun delte også bilde av det ferdige resultatet. 

Bryllupsdatoen ble dekket av en stor sommerfugl, og under intervjuet med Ellen DeGeneres (58) innrømmet hun at det ikke var en spesiell betydning bak motivet.

- Den var stor nok til å dekke over tallene... Store vinger! Jeg valgte den bare ut da jeg kom til studioet, sa hun. 

LES OGSÅ: Har Kaley Cuoco funnet kjærligheten igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer