I BILULYKKE: - Alle fikk holdt seg fast og det var nok årsaken til at det gikk så bra, sier Kaizers Orchestra-vokalist Jan Ove Ottesen og trommeslager Rune Solheim. Foto: SCANPIX
I BILULYKKE: - Alle fikk holdt seg fast og det var nok årsaken til at det gikk så bra, sier Kaizers Orchestra-vokalist Jan Ove Ottesen og trommeslager Rune Solheim. Foto: SCANPIX Vis mer

Kaizers Orchestra i kjedekollisjon

- Vi bare roper "stopp, og "hold fast", før vi smeller i bilen foran, forteller de to bandmedlemmene

SEHER.NO: Fem personer ble kjørt til legevakt og sykehus etter at sels biler og cirka 20 personer var innvolvert i to kollisjoner litt før klokka 13 i Strømsøåstunnelen.

- Det kom en bil bak som så blinklysene og den greide å stoppe. Bil nummer to greide også å stoppe, men den tredje bilen kjørte inn i den andre bilen, og en fjerde bil kjørte inn i tilhengeren til bilen foran seg igjen, forteller innsatsleder for politiet på stedet, Lars Kastås, til Drammens Tidende på nett.

Bilen som ikke klarte stoppe var en minibuss med musikere som var på vei fra Kongsberg jazzfestival. Der satt blant andre medlemmer fra det kjente norske bandet, Kaizers Orchestra.

- Vi satt på første rad og døste. Så ser vi at bilen foran oss bremser kraftig, og vi ser at dette ikke går bra. Så vi bare roper "stopp, og "hold fast", før vi smeller i bilen foran. Men alle fikk holdt seg fast og det var nok årsaken til at det gikk så bra, sier vokalist Jan Ove Ottesen og trommeslager Rune Solheim til avisen.

Ingen av bandmedlemmene ble skadet i ulykken. Ifølge politiet skal ikke tilstanden til noen av de andre involverte heller være alvorlig.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kjøpte 2500 Jan Thomas-singler