Kaia Huuse: - Jan er fremdeles mannen i mitt liv

Artisten har ny kjæreste, men tilbringer fortsatt mye tid sammen med ekskjæresten Jan Eggum.

INGEN DRAMATIKK: Jan Eggum og Kaia Huuse gikk hver til sitt i 2014, men har beholdt et nært vennskap.  Foto: Tore Skaar
INGEN DRAMATIKK: Jan Eggum og Kaia Huuse gikk hver til sitt i 2014, men har beholdt et nært vennskap. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2014 kom den overraskende nyheten om at artistene Kaia Huuse (42) og Jan Eggum (64) skulle gå hver til sitt etter 16 år som kjærester. 

Kun noen måneder etter bruddet, avslørte Se og Hør at tobarnsmoren hadde funnet lykken med den svenske produsenten og musikeren Johan Persson.

I et nytt intervju med Dagbladet forteller Huuse imidlertid at hun fremdeles har nær kontakt med eksen og at de samarbeider godt med barna, Bastian (snart 11) og Hennika (7).

- Jan er fremdeles mannen i mitt liv. Vi tilbringer mye tid sammen med barna, han bor i min leilighet når han er i Oslo. Vi reiser på ferie sammen og tilbringer jula sammen, sier Kaia Huuse til avisen.

Da Huuse og Eggum gikk hver til sitt, valgte de å beholde leiligheten på Frogner i Oslo slik at barna skulle slippe å flytte frem og tilbake. I stedet er det foreldrene som må flytte ut og inn.

KOM UTKLEDD SOM RUSS: Jan Eggum og Kaia Huuse viste seg sist sammen på Petter Stordalens 16. mai fest. Da kom Kaia utkledd som russ, mens Jan Eggum kom i bunad Foto: Espen Solli
KOM UTKLEDD SOM RUSS: Jan Eggum og Kaia Huuse viste seg sist sammen på Petter Stordalens 16. mai fest. Da kom Kaia utkledd som russ, mens Jan Eggum kom i bunad Foto: Espen Solli Vis mer

- Når jeg tenker på Jan, så tenker jeg at han er mannen i mitt liv. Han er far til mine barn. Men livet blir ikke alltid slik man kanskje håper på eller tror, sier hun til Dagbladet.

- Føltes ikke riktig lenger

Sist gang det tidligere paret viste seg sammen offentlig før bruddet var på Petter Stordalens 16. mai fest i 2014.

De hadde vært sammen siden 1998, og i fjor fortalte Kaia til Se og Hør om hvorfor de to valgte å gå hver sin vei.

- Vi hadde det fint med en stor og god storfamilie og venner rundt oss. Men det kom til et punkt der det ikke føltes riktig lenger, fortalte Kaia åpenhjertig.

Bruddet annonserte de selv via en pressemelding:

«Vi ønsker å fortelle at vi ikke lengre er kjærester. Vi er fortsatt gode venner og vil treffes hver uke både på jobb og privat», skrev paret. 

LES OGSÅ: - Jeg hatet barn, virkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer