POPULÆR: Jenny Jensen synger The Fox. Foto: Andreas Fadum
POPULÆR: Jenny Jensen synger The Fox. Foto: Andreas FadumVis mer

- Ka sei ræven?

- Jeg måtte inn å google, for jeg visste ikke hva The Fox var, sier Jenny Jensen. Nå har hun laget dansebandversjon av Ylvis-hiten.

SEOGHØR.NO: Dansebanddronninga Jenny Jensen er for tiden i storslag, og har nå laget sin egen versjon av Ylvis-brødrenes monsterhit "The Fox".

Den friske dama synger på sin vakre nordlandsdialekt, og resultatet er blitt fantastisk.

Jenny Jensen har tidligere deltatt i Melodi Grand Prix og Stjernekamp.

Den nordnorske versjonen - som er laget i samarbeid med radiokanalen P4,  går nå som en farsott på internett, for den nordnorske versjonen har virkelig falt i smak.

Hør låten her:


 

 

- Vi sier ræven

- Vi sier jo ikke reven i Nord-Norge - vi sier Ræven. Akkurat som Rema 1000 - vi sier Ræma 1000. Vi bruker æ veldig mye, forteller Jenny til Se og Hør.

P4 ønsket at jeg skulle lage en dansebandversjon, og så fikk jeg musikken og gjorde om teksten til nordnorsk. Jeg hadde det sinnsykt artig i studio, sier Jenny.

Den anerkjente artisten innrømmer imidlertid at hun ble tatt litt på senga:

- Jeg måtte inn å google, for jeg visste ikke hva The Fox var. Jeg er den siste til alt. Men herregud, sangen er jo fantastisk! sier Jenny til Se og Hør.

 I STORSLAG: Artist Jenny Jenssen (49) og ektemannen Tor Søreng (57) hygget seg stort på Se og Hørs store Kjendisgalla. Foto: Tor Lindseth
I STORSLAG: Artist Jenny Jenssen (49) og ektemannen Tor Søreng (57) hygget seg stort på Se og Hørs store Kjendisgalla. Foto: Tor Lindseth Vis mer