K-Fed sa nei til 156 mill

Britneys eks vil ikke godta Britneys siste tilbud.

IKKE FORNØYD: K-Fed ber Britney om mer penger og samværsrett med barna. Foto: All Over Press
IKKE FORNØYD: K-Fed ber Britney om mer penger og samværsrett med barna. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Kevin Federline (28) har sagt nei til et skilsmisseoppgjør på 156 millioner kroner fra Britney Spears (25). Wannabe-rapperen vil nemlig ha dobbelt så mye!


Ifølge Contactmusic håper nemlig festløven å få dobbelt så mye fra sin velstående ekskone, men popprinsessen har ingen planer om å strekke seg ytterligere.


- Kevin sier at Britney tilbød ham 10 millioner dollar for å forlate ekteskapet deres og gi fra seg foreldreretten til deres to barn, men han bare lo. Så kom hun tilbake med et tilbud på 20 millioner, som han også avslo. Nå sier han at hun har tilbudt ham svimlende 25 millioner, og det er hennes siste tilbud. Han ba henne dra dit pepper'n gror! forteller en kilde til Star.


LES MER: Britney vil ha tilbake Justin


Det skal være kravet om at Kevin må kutte all kontakt med parets to sønner Sean Preston (16 mnd) og Jayden James (4 mnd) som har fått ham til å sette seg på bakbena.


- Han elsker sine to små gutter, og han kommer aldri til å ville forsvinne ut av deres liv, sier kilden.


Federline er også redd for at eks-konas ville festing gjør henne dårlig egnet til å ta vare på barna alene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer