LYKKELIGE TIDER: Det virker som det er lyssår siden Britney og Kevin var sammen. Her er et bilde fra parets glansdager. Foto: All Over Press
LYKKELIGE TIDER: Det virker som det er lyssår siden Britney og Kevin var sammen. Her er et bilde fra parets glansdager. Foto: All Over PressVis mer

K-Fed har ny dame

Eksen til Britney Spears er blitt observert med mange forskjellige jenter i det siste. Nå ser det ut til at han har funnet sin favoritt.

SEHER.NO Den fallerte "rap-stjernen" Kevin Federline (29) har falt for den supersexy radiovertinnen og DJ-en Liz Hernandez. Det skriver nettstedet Contactmusic.


Kevin, som nylig gjorde narr av seg selv, skal ha truffet den kjente hip hop DJ-en fra Los Angeles rett etter at skilsmissen fra popstjernen Britney Spears (25) ble kjent.. Liz skal ha kontaktet K- Fed, som nektet å gi noen kommentarer om bruddet til andre medier, men til alles overraskelse var han villig til å snakke med unge frøken Hernandez.


National Enquirer kan fortelle at de holdt jevnlig kontakt og ble nære venner. I våres skal det ha blusset opp romantiske følelser og nå er de altså et par.


- Liz prøver å holde det skjult fordi hun ikke vil det skal komme ut. men Kevin kan ikke styre seg. Han skryter av erobringen til venner og familien, sier en kilde til avisen.


Liz Hernandez skal visstnok være en av de vakkreste kvinnene innen hip hop-industrien.


Se bilde av skjønnheten her (ekstern lenke)


LES OGSÅ: Kevin flytter i blokk