Jessica Biel og Justin Timberlake foreldre igjen:

Justins venn bekrefter babynyheten

Ryktene har florert om at Jessica Biel og Justin Timberlake er blitt tobarnsforeldre. Nå kommer bekreftelsen fra uventet hold.

BABYLYKKE: Jessica Biel og Justin Timberlake kan juble over å ha fått et nytt tilskudd i familien. Foto: Robin Eckenroth/ Getty Images/ AFP/ NTB
BABYLYKKE: Jessica Biel og Justin Timberlake kan juble over å ha fått et nytt tilskudd i familien. Foto: Robin Eckenroth/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mot slutten av juli meldte flere utenlandske medier at stjerneparet Jessica Biel (38) og Justin Timberlake (39) hadde fått sitt andre barn.

Daily Mail var blant mediene som fikk bekreftet gladnyheten av kilder nær paret. Graviditeten skal angivelig ha blitt holdt «hemmelig», for paret har verken offentliggjort graviditeten eller blitt avbildet offentlig på flere måneder.

Biel har imidlertid holdt seg aktiv i sosiale medier, og har titt og ofte delt innlegg på Instagram. Hun har derimot ikke delt noen bilder som viser noen antydning til en gravidmage eller at en fødsel har funnet sted.

Forrige uke delte hun blant annet et innlegg som inneholdt et bilde av henne selv og ektemannen. Bildet var tatt under en Emmy-utdeling.

«Det var en gang for lenge, lenge siden. At mamma og pappa tok på seg noen ordentlige klær og var ute til etter midnatt», skrev hun humoristisk til bildet.

- Babyen er så søt

Det er imidlertid ikke før nå at babynyheten er blitt bekreftet - men ikke av paret selv. Derimot er det Justins tidligere bandkamerat fra NSYNC, Lance Bass (41), som avslører at fødselen faktisk har funnet sted.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.