Jessica Biel og Justin Timberlake foreldre igjen:

Justins venn bekrefter babynyheten

Ryktene har florert om at Jessica Biel og Justin Timberlake er blitt tobarnsforeldre. Nå kommer bekreftelsen fra uventet hold.

BABYLYKKE: Jessica Biel og Justin Timberlake kan juble over å ha fått et nytt tilskudd i familien. Foto: Robin Eckenroth/ Getty Images/ AFP/ NTB
BABYLYKKE: Jessica Biel og Justin Timberlake kan juble over å ha fått et nytt tilskudd i familien. Foto: Robin Eckenroth/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mot slutten av juli meldte flere utenlandske medier at stjerneparet Jessica Biel (38) og Justin Timberlake (39) hadde fått sitt andre barn.

Daily Mail var blant mediene som fikk bekreftet gladnyheten av kilder nær paret. Graviditeten skal angivelig ha blitt holdt «hemmelig», for paret har verken offentliggjort graviditeten eller blitt avbildet offentlig på flere måneder.

Biel har imidlertid holdt seg aktiv i sosiale medier, og har titt og ofte delt innlegg på Instagram. Hun har derimot ikke delt noen bilder som viser noen antydning til en gravidmage eller at en fødsel har funnet sted.

Forrige uke delte hun blant annet et innlegg som inneholdt et bilde av henne selv og ektemannen. Bildet var tatt under en Emmy-utdeling.

«Det var en gang for lenge, lenge siden. At mamma og pappa tok på seg noen ordentlige klær og var ute til etter midnatt», skrev hun humoristisk til bildet.

- Babyen er så søt

Det er imidlertid ikke før nå at babynyheten er blitt bekreftet - men ikke av paret selv. Derimot er det Justins tidligere bandkamerat fra NSYNC, Lance Bass (41), som avslører at fødselen faktisk har funnet sted.

- Babyen er så søt, selvfølgelig, det er jo Justin og Jessica sin, uttaler han til Entertainment Tonight, og legger til at resten av medlemmene fra boybandet fikk vite om fødselen før alle andre.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Videre forklarer Lance at gruppechatten til NSYNC bare har bestått av samtaler om den nyfødte babyen.

SAMLET: Her er NSYNC-medlemmene fotografert sammen i 2001. Fra venstre: Joey Fatone, JC Chasez, Justin Timberlake, Chris Kirkpatrick og Lance Bass. Foto: Larry Marano/ REX/ NTB
SAMLET: Her er NSYNC-medlemmene fotografert sammen i 2001. Fra venstre: Joey Fatone, JC Chasez, Justin Timberlake, Chris Kirkpatrick og Lance Bass. Foto: Larry Marano/ REX/ NTB Vis mer

- Justin og Jessica er veldig lykkelige, legger han til.

Bass innrømmer også at han har sett bilder av stjerneparets baby, men da han får spørsmål om hva den babyens navn er, nekter han å svare.

- Det er et godt spørsmål, men det skjer ikke. Justin hadde drept meg, sier han.

BEKREFTER FAMILIEFORØKELSEN: Lance Bass tok rett og slett og bekreftet at Justin Timberlake og Jessica Biel har blitt tobarnsforeldre før de selv har uttalt seg. Her er han avbildet i fjor. Foto: Pa Photos/ NTB
BEKREFTER FAMILIEFORØKELSEN: Lance Bass tok rett og slett og bekreftet at Justin Timberlake og Jessica Biel har blitt tobarnsforeldre før de selv har uttalt seg. Her er han avbildet i fjor. Foto: Pa Photos/ NTB Vis mer

Dette er imidlertid ikke Jessica og Justins førstefødte. Fra før av har de sønnen Silas Randall (5), som kom til verden i april 2015.

Fødselen gikk derimot ikke helt etter planen. Det kom frem i boka «The Nanny Connie Way: Secrets to Mastering the First Four Months of Parenthood», skrevet av familiens barnepike, Connie Simpson.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Gikk ikke som planlagt

I boken røpet paret at de hadde planlagt sønnens ankomst til punkt og prikke, med to jordmødre, en fødselspartner, fødselsforberedende kurs med meditering, og innkjøp av flere babybøker.

Planene deres om en naturlig hjemmefødsel i private og kjente omgivelser falt imidlertid fullstendig i grus. Jessica måtte nemlig bli hastet til sykehus for å ta keisersnitt, i stedet for å føde hjemme.

«Den rolige, naturlige fødselen vi hadde sett for oss, endte med overføring til sykehuset og hastekeisersnitt. Vi kom hjem og var utmattet, desillusjonert og i totalt sjokk. Jeg var besatt av alt som var økologisk, miljøvennlig og naturlig til barnet vårt, som kom inn i denne verden i et operasjonsrom gjennom et snitt. Jeg var en diktator som gjorde både meg selv og ektemannen min gal», sa stjerneparet i boken.

Det skal nevnes at det siste året trolig ikke bare har vært enkelt for stjerneparet, spesielt ikke etter at Justin ble observert mens han holdt hender med skuespillerkollega Alisha Wainwright (30) i november i fjor.

Flere bilder fra baren i New Orleans, hvor de var sammen med flere kollegaer, spredte seg raskt i den kulørte delen av pressen. Det tok ikke lang tid før utroskapsrykter spredte seg som ild i tørt gress, men Justin var imidlertid tidlig ute med å kommentere spekulasjonene.

NÆRKONTAKT: Alisha og Justin så ut til å komme godt overens på baren i New Orleans. Foto: Mega/ NTB
NÆRKONTAKT: Alisha og Justin så ut til å komme godt overens på baren i New Orleans. Foto: Mega/ NTB Vis mer

La seg paddeflat

I et innlegg på Instagram skrev artisten at han var nødt å sette en stopper på ryktene av hensyn til familien sin - selv om noen mener at Jessica var pådriveren for innlegget.

«For noen uker siden mistet jeg en stor del av dømmekraften min, men la meg være tydelig, det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre», var blant det han skrev.

Justin la seg paddeflat, og beklaget til både kona og den fem år gamle sønnen deres.

«Jeg beklager til min fantastiske kone og familie for å måtte gå gjennom en så pinlig situasjon, og jeg er fokusert på å være den beste ektemannen og faren jeg kan være. Dette var ikke det. Jeg er utrolig stolt over å jobbe med «Palmer». Ser fram til å fortsette å lage denne filmen, og er spent på at folk skal se den», avsluttet Timberlake innlegget med.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Risikerte millionbot fra kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer