Justin og Hailey Bieber:

Justins nye bilde av Hailey sjokkerer fansen

Én detalj ved bildet stjeler oppmerksomheten.

VEKKER OPPSIKT: Forrige uke delte Justin Bieber et nytt bilde av kona Hailey. Det er har fått mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Forrige uke delte Justin Bieber et nytt bilde av kona Hailey. Det er har fått mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden Justin (25) og Hailey Bieber (22) giftet seg i fjor høst har ekteskapet deres fått enorm oppmerksomhet både av fans og internasjonal presse.

Forrige uke delte Justin et nytt bilde av kona kun iført en topp og undertøy, noe som fikk internett til å koke. Det handler imidlertid ikke om Hailey denne gangen, men derimot én helt spesiell detalj som får fansen til å sperre opp øynene.

Nederst til venstre har nemlig artisten klart å få med stortåa si på bildet, men flere mener det ligner på en helt annen kroppsdel.

- Det ser ut som en penis, skriver én.

- Jeg kjenner igjen en tå når jeg ser en, og det der er ikke en tå, lyder en annen kommentar.

- Det faktum at han skrev «det er tåa mi» for å forsikre folk om at det ikke er penisen hans. Kvalitet, skriver en tredje.

Har ikke kommentert påstandene

Flere mener nemlig at det Bieber har fått med på bildet er penisen hans. Det har imidlertid artisten selv benektet for at det er.

- Det er tåa mi, har han skrevet på bildet.

I skrivende stund har det aktuelle bildet fått nesten fire millioner likerklikk, men det er også en helt annen type kommentarer som renner inn i samme kommentarfelt - ikke alle av det hyggelige slaget.

- Du er IKKE forelsket i Hailey! Du giftet deg kun med henne for å hevne deg på SG (Selena Gomes red.anm.), skriver en.

Dette fikk «Sorry»-sangeren til å reagere kraftig. Det er sjelden Justin snakker om kjærlighetslivet sitt, men kommentaren fra denne fan-kontoen skal ha fått begeret til å renne over.

SINT: Her er meldingen Justin Bieber skriver til brukeren som slenger dritt om kona. Foto: Screenshot/Instagram
SINT: Her er meldingen Justin Bieber skriver til brukeren som slenger dritt om kona. Foto: Screenshot/Instagram Vis mer

Raser

Forrige uke slo han kraftig tilbake på sin Instagram-story med en lang melding til brukeren som hevder at hans kjærlighet til kona ikke er ekte.

- Du er umoden, og det faktum at du har en konto dedikert til å slenge dritt om kona mi er absolutt absurd. Hvorfor skulle jeg dedikere hele mitt liv via ekteskap til noen for å ta hevn på en ekskjæreste? undret han.

Videre skrev Bieber at enhver person som måtte tro at forholdet til Hailey er falskt enten er onde mennesker eller yngre enn ti år gamle. Mens han fortsatte å forsvare sin kone, snakket han også pent om eksen sin.

- Jeg elsket virkelig Selena, og jeg elsker Selena. Hun vil alltid ha en plass i hjertet mitt. Men jeg er dypt forelsket i kona mi og hun er absolutt det BESTE som noen gang har skjedd meg.

SKOTRØBBEL: Justin Bieber ble nylig stoppet av en politibetjent. Årsaken var ganske spesiell. Vis mer

25-åringen sa også at han aldri kommer til å svare på slike latterlige kommentarer igjen.

- Hailey er bruden min. Punktum. Hvis du ikke liker eller støtter det, så betyr det også at du ikke støtter meg, og hvis du ikke støtter meg, så er du ingen fan og heller ikke en god person.

Justin, som selv har tatt en screenshot av meldingen fra brukeren Jaileyisajoke i tillegg til sitt eget svar og postet det på sin Instagram-story, oppfordrer også andre til å gjøre det samme:

«Slutt og sende slike meldinger til meg og Hailey. Hvis dere elsker meg, så tar dere en screenshot av denne beskjeden og poster overalt», ba han.

LES OGSÅ: Overrasket over kjærestens valg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer