Justin viste frem gifteringen for første gang

Jennifer Anistons ferske ektemann ankom L.A. solbrun og opplagt etter en eksotisk bryllupsreise.

GODT GIFT: 5. august overrasket Jennifer Aniston og Justin Theroux alle med å gifte seg. Etterpå gikk bryllupsreisen til Bora Bora med flere celebre venner. Mandag viste nygifte Theroux frem gifteringen for første gang på flyplassen i L.A. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
GODT GIFT: 5. august overrasket Jennifer Aniston og Justin Theroux alle med å gifte seg. Etterpå gikk bryllupsreisen til Bora Bora med flere celebre venner. Mandag viste nygifte Theroux frem gifteringen for første gang på flyplassen i L.A. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I starten av august overrasket stjerneparet Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (44) kjendisvennene ved å gifte seg i sin egen bakhage.

Gjestene trodde de var invitert til en feiring av Therouxs 44-årsdag, men ble heller vitne til at turtelduene ble smidd i hymens lenker, skriver People.

Etter den overraskende vielsen fortsatte paret feiringen på stillehavsøya Bora Bora, der de mesket seg på den luksuriøse Four Seasons-resorten.

Mandag var imidlertid hverdagen tilbake for de nygifte. Da ble Justin Theroux fotografert på flyplassen i Los Angeles, på vei for å borde et fly til Austin i Texas hvor serien hans «The Leftovers» spilles inn.Saken fortsetter under bildet.

Den nybakte ektemannen virket solbrun og opplagt, og han bar en massiv giftering i gull på venstre hånd.

Ifølge People er både Therouxs og Anistons gifteringer designet av kona til «Spiderman»-stjernen Tobey Maguire (40), Jennifer Meyer.

Hollywood-paret utvekslet de spesialdesignede gifteringene sine foran venner som Anistons «Friends»-kollega Lisa Kudrow (52), mediemogul Howard Stern (61), artist Sia Furler (39), skuespillerparet Emily Blunt (32) og John Krasinski (35), talkshow-vertinne Ellen DeGeneres (57) og den kjente motefotografen Terry Richardson (50).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer