Justin tok en «Haakon»

Justin Timberlake lot skjegget vokse.

SKJEGG: Justin Timberlake holdt foredrag om Myspace-TV under et Panasonic-event denne uken. Foto: All Over Press
SKJEGG: Justin Timberlake holdt foredrag om Myspace-TV under et Panasonic-event denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I begynnelsen av januar ble det kjent at Justin Timberlake (30) fridde til kjæresten Jessica Biel (29) da de to ferierte på det luksuriøse ski-resortet Amangani i Wyoming i USA nylig.

Denne uken viste Justin seg offentlig for første gang etter at forlovelsen ble kjent - og den kjekke artisten er nesten ikke til å kjenne igjen.

Den ellers så babyglatte kjendisen har nemlig latt skjegget vokse - ikke ulikt det vår egen kronprins Haakon gjorde etter å ha fått ring på finger'n.

Timberlake holdt nemlig foredrag under en teknologimesse i Las Vegas om Panasonics nye Myspace-TV-konsept som skal lanseres i løpet av året.

30-åringen skal ha eksperimentert med bart og skjegg tidligere, men dette er første gang han har latt ansiktshåret gro for full styrke. Alt kler den smukke?
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ledet homo-show med ny kropp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer