Justin Timberlake overrasket brudepar

- Vi var i gang med bryllupsfotograferingen da han plutselig dukket opp.

TIDENES BRYLLUPSGAVE: Justin Timberlake ga et heldig brudepar litt av en overraskelse da han brått dukket opp i bryllupet deres.  Foto: Splash News
TIDENES BRYLLUPSGAVE: Justin Timberlake ga et heldig brudepar litt av en overraskelse da han brått dukket opp i bryllupet deres. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Sanger Justin Timberlake (35) gjorde bryllupet til et heldig par ekstra spesielt denne helgen, da han dukket opp som overraskelsesgjest.

Nettstedet TMZ har publisert en video fra da «Sexyback»-sangeren ankommer rommet, og man kan se at både bruden, Chelsey Gaudet, og brudgommen, Ryan Parks, nærmest får bakoversveis.

Bryllupet fant sted i New Hampshire i USA, og ifølge nettstedet var det brudens far som plutselig fikk øye på Timberlake like ved bryllupslokalet, og spurt om han hadde mulighet til å hilse på det ferske ekteparet. 

- Vi var i gang med bryllupsfotograferingen da Justin Timberlake plutselig dukket opp, tok meg i hånden og ga oss sine gratulasjoner. Vi fikk et bilde med ham, og det er utrolig at bildet nå går verden rundt, sier bruden til Entertainement Tonight. 

Saken fortsetter nedenfor.

Svindyrt bryllup

Selv giftet Justin Timberlake seg med skuespiller Jessica Biel (34) i 2012, under en hemmelig, og svært overdådig seremoni på et slott i Italia.

- Det er fantastisk å være gift. Seremonien var vakker og det var utrolig spesielt å være omringet av familie og venner, sa paret til nettstedet People.

Saken fortsetter nedenfor.

FLOTT PAR: Justin Timberlake og Jessica Biels bryllupsbilde frontet bladet People.  Foto: wenn.com
FLOTT PAR: Justin Timberlake og Jessica Biels bryllupsbilde frontet bladet People. Foto: wenn.com Vis mer

Få dager etter bryllupet avslørte RadarOnline.com at paret punget ut svimlende 39 millioner kroner for den store dagen.

- Det var et av de dyreste kjendisbryllupene noensinne. Gjennomsnittsummen på et amerikansk bryllup er 160.000 kroner. De er kun slått av det kongelige bryllupet til Kate Middleton og prins William som kostet over 200 millioner kroner, skrev nettstedet den gang.

Paret forlovet seg i desember året før bryllupet fant sted, og i april i fjor ble kjendisparet foreldre til sønnen Silas Randall (1).

ELSKER Å VÆRE FORELDRE: Både Justin Timberlake og Jessica Biel har skrytt enormt av sin nye hverdag som småbarnsforeldre.  Foto: Broadimage
ELSKER Å VÆRE FORELDRE: Både Justin Timberlake og Jessica Biel har skrytt enormt av sin nye hverdag som småbarnsforeldre. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Avslører sin favorittjente