Justin Timberlake i sorg

- Han ble veldig lei seg da han fikk nyheten, forteller bestemor Sadie.

I SORG: Justin Timberlakes bestefar Bill Bomar døde 29. desember etter å ha slitt med demens og hjerteproblemer. Foto: Stella Pictures
I SORG: Justin Timberlakes bestefar Bill Bomar døde 29. desember etter å ha slitt med demens og hjerteproblemer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til tross for at Justin Timberlake (30) gjør det stort om dagen med suksesslåten «Suit & Tie», er ikke alt helt som det skal på hjemmebane.

I romjulen døde nemlig artistens bestefar Bill Bomar som følge av hjerteproblemer. Og Timberlake, som hadde et godt forhold til Bomar, sørger nå over tapet av sin kjære bestefar.

- Justin ble veldig lei seg da han fikk nyheten. Alle ble vi det. Han elsket sin bestefar veldig høyt, og både han og Jessica var her da Bill ble begravet 2. januar, forteller Justins bestemor Sadie til America's Star magazine, ifølge Contact Music.

Bomar slet med demenssykdom i tillegg til hjerteproblemer, og da Justin og Jessica giftet seg i Italia i oktober i fjor kunne dessverre ikke bestefar Bill være til stede.

Men som det hengivne barnebarnet Justin er fikk han flydd ett stykke av den eksklusive bryllupskaken fra Italia til USA, og hele veien til besteforeldrene.

- De ringte meg på bryllupsdagen, og fortalte om bryllupet. Jeg gratulerte dem, og takket Justin for at han har gitt meg et helt nytt barnebarn i Jessie, sier bestemor Sadie videre til magasinet.

Tidligere i januar postet Timberlake en eksklusiv video på YouTube hvor han teaset om sitt nye album som snart blir å finne i platehyllen.

Etter syv år kommer album nummer tre, hvor han blant annet har fått med seg giganter som Jay-Z (43) og Beyoncé (31).
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer