Justin Timberlake avslørte babynyhet på Instagram

- I år får jeg tidenes beste gave, skriver popstjernen på det sosiale mediet på bursdagen sin.

BLIR FORELDRE: Lørdag bekreftet endelig Jessica Biel og Justin Timberlake at de venter sitt første barn sammen. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
BLIR FORELDRE: Lørdag bekreftet endelig Jessica Biel og Justin Timberlake at de venter sitt første barn sammen. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Babyryktene har lenge svirret rundt stjerneparet Justin Timberlake (34) og Jessica Biel (32).

Lørdag benyttet popstjernen 34-årsdagen sin til å bekrefte at graviditetsryktene stemmer.

Det gjorde han ved å legge ut et bilde på Instagram-profilen sin der han kysser en babymage - formodentlig kona Jessicas.

«Takk, alle sammen, for bursdagsgratulasjonene! I år får jeg den BESTE GAVEN NOENSINNE. KAN IKKE VENTE», skriver Timberlake til bildet.

I Instagram-posten forteller superstjernen også at de ikke vet om de venter en gutt eller en jente. «Vi tar imot veddemål», skriver han humoristisk i en emneknagg til det søte bildet.

BLIR MAMMA: Helt siden i høst har babyryktene svirret rundt Jessica og Justin. De siste månedene er «Total Recall»-skjønnheten ofte blitt  avbildet i løstsittende plagg - som på den shoppingturen i New York før jul.  Foto: Stella Pictures
BLIR MAMMA: Helt siden i høst har babyryktene svirret rundt Jessica og Justin. De siste månedene er «Total Recall»-skjønnheten ofte blitt avbildet i løstsittende plagg - som på den shoppingturen i New York før jul. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Justin Timberlake og Jessica Biel giftet seg i Italia i midten av oktober 2012. Paret holdt en svært privat seremoni, men kostet likevel på seg en bryllupsfeiring i millionklassen.

Turtelduene, som besøkte Oslo i mai 2014, forlovet seg ved juletider i 2011, under en romantisk snowboard-ferie på det luksuriøse ski-resortet Amangani i Wyoming.

Det kan tenkes at Justin og Jessica annonserer graviditeten fra samme sted. På det ferske Instagram-bildet er popstjernen nemlig iført skiklær, og for få dager siden postet Justin dessuten et bilde av snødekte fjell på Instagram-profilen sin.

LES OGSÅ: - Jeg var ensom og ulykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer