Justin Timberlake avslørte babynyhet på Instagram

- I år får jeg tidenes beste gave, skriver popstjernen på det sosiale mediet på bursdagen sin.

BLIR FORELDRE: Lørdag bekreftet endelig Jessica Biel og Justin Timberlake at de venter sitt første barn sammen. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
BLIR FORELDRE: Lørdag bekreftet endelig Jessica Biel og Justin Timberlake at de venter sitt første barn sammen. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Babyryktene har lenge svirret rundt stjerneparet Justin Timberlake (34) og Jessica Biel (32).

Lørdag benyttet popstjernen 34-årsdagen sin til å bekrefte at graviditetsryktene stemmer.

Det gjorde han ved å legge ut et bilde på Instagram-profilen sin der han kysser en babymage - formodentlig kona Jessicas.

«Takk, alle sammen, for bursdagsgratulasjonene! I år får jeg den BESTE GAVEN NOENSINNE. KAN IKKE VENTE», skriver Timberlake til bildet.

I Instagram-posten forteller superstjernen også at de ikke vet om de venter en gutt eller en jente. «Vi tar imot veddemål», skriver han humoristisk i en emneknagg til det søte bildet.

Saken fortsetter under bildet.

Justin Timberlake og Jessica Biel giftet seg i Italia i midten av oktober 2012. Paret holdt en svært privat seremoni, men kostet likevel på seg en bryllupsfeiring i millionklassen.

Turtelduene, som besøkte Oslo i mai 2014, forlovet seg ved juletider i 2011, under en romantisk snowboard-ferie på det luksuriøse ski-resortet Amangani i Wyoming.

Det kan tenkes at Justin og Jessica annonserer graviditeten fra samme sted. På det ferske Instagram-bildet er popstjernen nemlig iført skiklær, og for få dager siden postet Justin dessuten et bilde av snødekte fjell på Instagram-profilen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer