Justin Theroux ønsker alkoholfritt bryllup

Skal være bekymret for Jennifer Anistons forhold til vin.

PROMILLEKRANGEL: Justin Theroux og Jennifer Aniston er uenige om hva de skal servere gjestene i bryllupet.  Foto: All Over Press
PROMILLEKRANGEL: Justin Theroux og Jennifer Aniston er uenige om hva de skal servere gjestene i bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha avlyst bryllupet tre ganger har Jennifer Aniston (45) og forloveden Justin Theroux (42) endelig blitt enige om hvor vielsen skal finne sted.

Ifølge US Weekly skal de nemlig ha sett seg ut Hawaii som drømmestedet.

Men fortsatt er de to uenige om detaljene rundt bryllupet.

Ifølge RadarOnline.com vil Justin kutte ned Jennifers alkoholforbruk i så stor grad at han skal ha ytret ønske om et alkoholfritt bryllup. Det har ikke «Friends»-stjernen mye til overs for.

- Jennifer er fullt i stand til å slutte, og har aldri kommet inn problemer på grunn av sin forkjærlighet for vin. Men Justin liker ikke hvordan hun enkelt kan tømme en flaske vin på kvelden uten å lee på et øyelokk, sier en kilde til nettstedet.

- Han ønsker virkelig at hun skal slutte, og har presset på for et alkoholfritt bryllup. En idé som ble møtt med stor latter av Jennifer og hennes jentevenner, sier kilden.

Saken fortsetter under videoen:


Justin skal være svært opptatt av helsen etter at han passerte 40 år og ønsker helst at Jennifer skal slutte å drikke helt.

- Alle vet at Jennifer elsker vin, men Justin vil at hun skal stoppe å drikke helt. Jo eldre Justin blir, jo mer helsefreak blir han, og han vil at Jennifer skal følge ham. Hun har absolutt kuttet ned på drikkingen etter at hun og Justin ble sammen, men hun liker fortsatt sine to, tre glass med vin hver kveld, sier kilden videre.

Etter at paret forlovet seg på sensommeren i 2012, var planen at bryllupet skulle stå i løpet av 2013. Men med hektiske skuespillerkarrierer og uenighet om blant annet hvor vielsen skal være, har paret utsatt bryllupet gang på gang.


- Det handler ikke om dem som par, for de er stormforelsket, men de er uenig om både hvordan bryllupet skal foregå, og om ordlyden i ekteskapskontrakten, har kilder tidligere uttalt til Contact Music.

PLEIER KJÆRLIGHETEN: Både Jennifer og Justin elsker Hawaii, nå har de bestemt seg for å gift seg her. De har feriert i den vakre øygruppen flere ganger, her fra en romantisk ferie i 2011.   Foto: X17online.com
PLEIER KJÆRLIGHETEN: Både Jennifer og Justin elsker Hawaii, nå har de bestemt seg for å gift seg her. De har feriert i den vakre øygruppen flere ganger, her fra en romantisk ferie i 2011. Foto: X17online.com Vis mer

Ifølge kilden ønsker Jennifer et stort bryllup med alle vennene deres, mens Justin ser for seg noe litt mer intimt.Nå kan det se ut som at Justin får det som han vil.

- Det blir en liten og intim seremoni med tjue gjester, forteller en venn av paret.

I følge amerikanske medier var opprinnelig bryllupsdag satt til 26. mai, samme dato som eksmann Brad Pitt (50) og Angelina (38) angivelig skulle bli smidd i hymens lenker.

BRUD PÅ FILM: Fansen håper at de snart får se skuespilleren stå hvit brud på ordentlig. Her fra filmen «Marely & Me» i 2008.   Foto: All Over Press
BRUD PÅ FILM: Fansen håper at de snart får se skuespilleren stå hvit brud på ordentlig. Her fra filmen «Marely & Me» i 2008. Foto: All Over Press Vis mer

Deretter ble den store dagen flyttet til sensommeren, men på grunn av filminnspillinger i ulike byer ble bryllup på nytt utsatt – denne gangen til juletider.

Men da bryllupet heller ikke ble gjennomført denne gangen, begynte ryktene å gå om det var problemer i paradis.

Spekulasjonene fikk vann på mølla da Jennifer i januar feiret bursdagen alene i Los Angeles, mens kjæresten var på jobb i New York.

- De elsker hverandre og hadde håpet å være gift nå. Men jobbene deres førte til at de planene gikk i vasken. De angrer på at de ikke har fått mer tid sammen og har sverget på at neste år skal bli annerledes, sier en kilde til avisen Daily Mail.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Jennifer Aniston før.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer