Justin Theroux om «Brangelina»-bruddet

Justin Theroux synes lite om at kona, Jennifer Aniston, blir trukket inn i eksmannens skilsmisse.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag forrige uke kom sjokknyheten om at Angelina Jolie (41) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Brad Pitt (52).

Paret, som har barna Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) sammen, har vært kjærester siden 2004, og giftet seg i Frankrike for bare to år siden.

Seksbarnsmoren skal ifølge TMZ ha oppgitt standarfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til skilsmissen, bedt om omsorgsretten for alle barna alene, men skal være innstilt på å gi Brad besøksrett.

I etterkant av nyheten oppstod det rykter om at Brad skal ha hatt en affære til den franske skuespilleren Marion Cotillard (40) som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allied».

Dette har Marion selv avkreftet i ettertid.

Saken fortsetter under bildet.

- Det er forferdelig

I 2004 forlot Brad sin daværende kone, Jennifer Aniston (47), til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer