Justin Theroux om «Brangelina»-bruddet

Justin Theroux synes lite om at kona, Jennifer Aniston, blir trukket inn i eksmannens skilsmisse.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag forrige uke kom sjokknyheten om at Angelina Jolie (41) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Brad Pitt (52).

Paret, som har barna Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) sammen, har vært kjærester siden 2004, og giftet seg i Frankrike for bare to år siden.

Seksbarnsmoren skal ifølge TMZ ha oppgitt standarfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til skilsmissen, bedt om omsorgsretten for alle barna alene, men skal være innstilt på å gi Brad besøksrett.

I etterkant av nyheten oppstod det rykter om at Brad skal ha hatt en affære til den franske skuespilleren Marion Cotillard (40) som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allied».

Dette har Marion selv avkreftet i ettertid.

Saken fortsetter under bildet.

FALT FOR HVERANDRE PÅ JOBB: Pitt og Jolie har innrømmet at de innledet et forhold med hverandre mens de spilte inn filmen "Mr & Mrs. Smith" i 2004. Brad var den gang gift med Jennifer Aniston.  Foto: wenn.com
FALT FOR HVERANDRE PÅ JOBB: Pitt og Jolie har innrømmet at de innledet et forhold med hverandre mens de spilte inn filmen "Mr & Mrs. Smith" i 2004. Brad var den gang gift med Jennifer Aniston. Foto: wenn.com Vis mer

- Det er forferdelig

I 2004 forlot Brad sin daværende kone, Jennifer Aniston (47), til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith».

Jennifer og Brad hadde vært sammen i syv år og gift i fem av dem da han dumpet henne. 

Mandag uttalte Anistons ektemann, Justin Theroux (45), seg om bruddnyheten mellom Jolie og Pitt. 

- Jeg er selv skilsmissebarn, så alt jeg kan si er at det er fryktelige nyheter for barna, forteller han til Business Insider.

- Det er kjedelig å kommentere noe annet. Folk går gjennom en tøff tid. Det er forferdelig.

Saken fortsetter under bildet.

GOD TONE: Marion Cotillard og Brad Pitt spiller mot hverandre i filmen «Allied». Nylig oppstod det rykter om at det oppstod hete følelser mellom dem på settet.
GOD TONE: Marion Cotillard og Brad Pitt spiller mot hverandre i filmen «Allied». Nylig oppstod det rykter om at det oppstod hete følelser mellom dem på settet. Vis mer

Theroux synes også det er unødvendig at kona hans til stadighet blir nevnt i sakene om eksmannen - 11 år etter at det ble slutt mellom dem.

- Det er tilsynelatende en endeløs appetitt for søppel selv om alle sier at de ikke bryr seg. Men jeg tror mange mennesker har den appetitten ettersom de kjøper bladene og leser om det. 

- Det finnes så mye annet å snakke om. Det er sjokkerende hvor mye plass slike ting kan ta opp når det finnes mye viktigere ting som skjer i verden, sier han til nettstedet.

Jennifer og Justin forelsket seg på settet til filmen Wanderlust i 2011. Året etter forlovet de seg og i fjor sommer ga de hverandre sine ja i Los Angeles.

BLE KJÆRESTER: Aniston og Theroux falt pladask for hverandre under innspillingen av komedien Wanderlust for fem år siden.  Foto: APATOW PRODUCTIONS / Album
BLE KJÆRESTER: Aniston og Theroux falt pladask for hverandre under innspillingen av komedien Wanderlust for fem år siden. Foto: APATOW PRODUCTIONS / Album Vis mer

LES OGSÅ: Slutt for Naomi Watts og Liev Schreiber etter 11 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer