Justin spøkte med pressen

SexyBack-stjernen har inntatt den danske hovedstaden.

SPØKEFULL: Justin var i sitt ess under dagens pressekonferanse. Foto: All Over Press
SPØKEFULL: Justin var i sitt ess under dagens pressekonferanse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: I morgen er det klart for årets MTV Europe Music Awards, og stjernene er i ferd med å ta over København. I formiddag var det duket for pressekonferanse med årets programleder Justin Timberlake, og den tidligere N'Sync-stjernen var i sitt ess der han spøkte og lo med pressen.


- Jeg gleder meg til å se Mew, The Killers og Keane. Og Nelly Furtado, sa Justin, som regner med å gjøre en vel så god jobb som fjorårets MTV-vert Borat.


- Jeg synes han gjorde en god jobb. Det er jo ikke hans feil at han bare er vant til kasakhisk kultur, lo superstjernen.


NB! Seher.no dekker MTV-festen fra København torsdag.


Det er ikke første gang Justin står ved roret under et MTV-arrangement. I 2003 var han vert for MTV Movie Awards sammen med skuespilleren Seann William Scott. I september i år slapp Justin sitt andre soloalbum "FutureSex/LoveSounds", men til tross for at mange hevder han nå spiller mer på sex enn tidligere, mener ikke Justin selv at  han er noe sexsymbol.


- Sexsymbol? Jeg? Takk! sa en lattermild Justin til pressen i København.


- Men jeg legger ikke skjul på at jeg gikk inn for et visst image med den nye platen, legger han til.


Ifølge ryktene har Justins kjæreste, "Charlie's Angels"-skuespillerinnen Cameron Diaz, også tatt turen til København. Kanskje det er derfor Justin var i så godt humør?


 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer