Selena Gomez og Justin Bieber:

- Justin og Selenas mødre barker sammen om parets fremtid

Skal møtes ansikt til ansikt for å diskutere.

KLINER TIL: Superparet Selena Gomez og Justin Bieber er nok en gang kjærester og fansen krysser fingrene for at det vil vare. Her avbildet på en basketballkamp i 2012. Foto: NTB Scanpix
KLINER TIL: Superparet Selena Gomez og Justin Bieber er nok en gang kjærester og fansen krysser fingrene for at det vil vare. Her avbildet på en basketballkamp i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Kjærligheten har blomstret rundt Selena Gomez (25) og Justin Bieber (23) den siste tiden, og paret har vært uadskillelige siden de ble kjærester igjen.

Mødrene til stjerneparet er derimot veldig uenige om fremtiden deres, ifølge Life &Style. Ifølge nettstedet mener moren til Selena, Mandy Teefey (41), at det er på tide at Selena kommer seg over Justin. Dette er moren til Justin, Pattie Mallette (41), helt uenig i.

Ifølge en kilde nær paret har Pattie lenge hatt et ønske om at Justin skal fri til Selena.

Til tross for uenighetene skal begge mødrene møtes ansikt til ansikt for å diskutere seg frem til en løsning om fremtiden til paret.

- Det kan bli stygt, Mandy mener Justin er trøbbel og umoden og skal prøve å få Pattie til å forstå at paret får det bedre uten hverandre, forteller kilden til nettstedet.

​Redd han skal knuse hjertet hennes

Mandy har vært vitne til det turbulente forholdet til Justin og Selena tidligere og ønsker angivelig ikke å se hjertet til datteren knuses nok en gang.

Hun skal være sikker på at hun kan overbevise moren til Justin under et møte ansikt til ansikt.

En kilde avslørte til nettstedet People at Justin lenge har vært klar over at Mandy har noe imot han.

Saken fortsetter under bildet.

BESKYTTER DATTEREN: Mandy Teefey er redd for at Justin skal knuse hjertet til datteren Selena. Her avbildet på en premiere i L. A. i mars. Foto: NTB Scanpix
BESKYTTER DATTEREN: Mandy Teefey er redd for at Justin skal knuse hjertet til datteren Selena. Her avbildet på en premiere i L. A. i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Justin mener han har forandret seg til det bedre og at han er en mye bedre kjæreste nå enn tidligere. Han ønsker å bli godtatt av moren til Selena, uttalte kilden.

Selv om mødrene altså har sine uenigheter, stopper det ikke paret fra å flytte inn sammen. I november ble en flyttebil observert utenfor hjemmet til Selena i Los Angeles, og en kilde fortalte Life & Style at det var Justin som var den nye samboeren.

Det ryktes også at paret er på utkikk etter å kjøpe en bolig sammen.

Spesielt bånd

Pattie elsker Selena og mener at de to har fått et spesielt bånd.

I et intervju med People i høst fortalte hun at sønnen ikke deler personlig informasjon om forholdet til Selena med henne, men at superstjernen er mer enn godkjent.

- Jeg støtter Justin i alt han gjør, elsker han henne, elsker jeg henne.

​Saken fortsetter under bildet.

NÆRT FORHOLD: Justin Bieber og moren Pattie på scenen under American Music Awards i Los Angeles i 2012. Justin vant årets artist og Pattie ble rørt til tårer. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Justin Bieber og moren Pattie på scenen under American Music Awards i Los Angeles i 2012. Justin vant årets artist og Pattie ble rørt til tårer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i 2010 at Justin og Selena ble kjærester for første gang.

Fire turbulente år senere var forholdet over, men sent i november bestemte de seg nok en gang for å gi kjærligheten en ny sjanse.

Ferierte i Mexico

Nettstedet People skrev nylig at stjerneparet tilbrakte nyttårsaften sammen i Cabo i Mexico.

En kilde fortalte til E! News at Justin og Selena feiret nyttårsaften ved havet med sine nærmeste venner.

- Justin fløy fra Cancun til Cabo i privatflyet sitt og landet lørdag kveld. Han sjekket inn på en villa ved sjøen, 10 minutter unna der Selena holdt til, fortalte kilden.

Hverken superparet eller deres mødre har kommentert de siste påstandene.

​LES OGSÅ: Vil overbevise Selena om at han har forandret seg