Justin Bieber og Selena Gomez:

- Justin og Selena kranglet om henne

Popstjerneparet skal ha oppsøkt parterapeut etter konflikten om Biebers eks-kjæreste.

KRANGEL OM EKSEN: Justin Bieber skal ha begynt å krangle etter at han fortalte at han har møtt eks-kjæresten Hailey Baldwin i skjul. Foto: NTB Scanpix
KRANGEL OM EKSEN: Justin Bieber skal ha begynt å krangle etter at han fortalte at han har møtt eks-kjæresten Hailey Baldwin i skjul. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Popstjernene Justin Bieber (23) og Selena Gomez (25) har siden november angivelig funnet tilbake til hverandre.

Men nå trues idyllen av en av Biebers eks-kjærester, ifølge nettsiden TMZ.

En kilde nær paret sier til nettsiden TMZ at Justin nylig tok kontakt med eks-kjæresten Hailey Baldwin (21) i et forsøk på å be om unnskyldning for det brå bruddet mellom de to.

Paret var sammen i flere måneder i 2015 og 2016.

HET FLØRT: Justin Bieber og Hailey Baldwin fikk ryktene til virre etter at de ble observert sammen i Miami i 2015. Foto: NTB Scanpix
HET FLØRT: Justin Bieber og Hailey Baldwin fikk ryktene til virre etter at de ble observert sammen i Miami i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men da han fortalte Selena om sitt møte med eks-kjæresten, skal hun ha blitt alt annet enn blid.

Krangelen som fulgte, skal ha vært så ille, at de to bestemte seg for å starte med parterapi, i regi av sin lokale menighet Hillsong Church.

Verken Justin eller Selena har foreløpig kommentert påstandene.

Pattie Mallette (41), moren til Justin, har ikke lagt skjul på at hun gleder seg over parets mulige gjenforening.

- Jeg vet ikke så mye om deres personlige forhold fordi han deler svært lite med meg, men jeg elsker henne, uttalte Pattie i et intervju med People under et arrangement i Los Angeles lørdag.

- Jeg støtter alt han gjør. Hvis han elsker henne, elsker jeg henne. Jeg har møtt henne og vi har et spesielt bånd. Hun er dyrebar, la hun til.

Selv om verken Selena eller Justin har kommentert spekulasjonene, hevder flere kilder nær duoen at de er kjærester igjen.

- Selena og Justin er offisielt sammen igjen. Romansen mellom Selena og The Weeknd dabbet av og ble avsluttet på en fredelig måte. Det var ikke dramatisk og handlet ikke om Justin, uttalte en kilde til Us Weekly og påpekte:

- Men Selena har alltid hatt følelser for Justin. Vennene hennes ønsker at hun skal være forsiktig, fordi hun har hatt det så bra den siste tiden. ​

Spekulasjonene startet kort tid etter at Selena og artisten Abel Tesfaye (27), bedre kjent som The Weeknd, gjorde det slutt. Like etter ble Selena observert hyppig med Justin, og de skal ha delt et kyss under en hockeykamp.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

LES OGSÅ: Letter på sløret om Bieber-ryktene