Justin Bieber og Selena Gomez:

Justin og Selena ble tatt på fersken

- De har blitt kjærester igjen, sier kilde nær paret.

HEMMELIG DATE: Justin Bieber og Selena Gomez ble observert på hemmelig ishockey-date. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG DATE: Justin Bieber og Selena Gomez ble observert på hemmelig ishockey-date. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Fansen har ikke latt være å spekulere i om romansen mellom Justin Bieber (23) og Selena Gomez (25) har blomstret igjen, etter at det ble kjent at forholdet mellom popstjernene Selena og Abel Tesfaye (27), bedre kjent som The Weeknd, skal være over.

Opptil flere ganger har nemlig Justin og Selena, som hadde et av-og-på forhold fra 2011 til 2015, blitt observert sammen, og nå fyrer duoen opp ryktene igjen.

Onsdag spilte nemlig Justin Bieber en ishockeykamp i Los Angeles, hvor Selena ble observert av fotografene.

Med hendene foran ansiktet entret hun ishallen hvor eks-kjæresten skulle spille.

Saken fortsetter under:

GJEMTE SEG: Selena Gomez skjulte ansiktet for fotografene da hun ankom ishockeyhallen hvor Justin Bieber skulle spille. Foto: NTB Scanpix
GJEMTE SEG: Selena Gomez skjulte ansiktet for fotografene da hun ankom ishockeyhallen hvor Justin Bieber skulle spille. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge People sto hun på tribunen og heiet fram eksen, og da kampen var ferdig hadde den tidligere Disney-stjernen skiftet fra ola-jakke til eksens lagdrakt - og hoppet inn i bilen sammen med ham.

Flere har spekulert på om det er drakten Justin brukte under kampen hun har tatt på seg. Likevel er det uansett en hyggelig gest til ekskjæresten, som romanseryktene nå svermer rundt.

Duoen skal deretter ha kjørt hjem til Selena, hvor Bieber like gjerne ble med ekskjæresten inn.

Saken fortsetter under:

DRO HJEM: Justin Bieber og Selena Gomez på vei hjem til Selena etter ishockeykampen. Foto: NTB Scanpix
DRO HJEM: Justin Bieber og Selena Gomez på vei hjem til Selena etter ishockeykampen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge People skal duoen også ha blitt observert sammen tidligere den dagen, hvor de syklet rundt i Los Angeles.

- De er sammen igjen

Verken Selena eller Justin har uttalt seg om spekulasjonene de siste dagene, men en kilde nær paret sier til Us Weekly at de to har blitt kjærester igjen.

- De er sammen igjen. Selena har alltid hatt følelser for Justin. Vennene hennes vil at hun skal være forsiktig siden hun har hatt det så bra etter operasjonen.

Saken fortsetter under:

BLE HEIET FREM: Justin Bieber ble heiet frem av eksen Selena Gomez under ishockeykampen onsdag. Foto: NTB Scanpix
BLE HEIET FREM: Justin Bieber ble heiet frem av eksen Selena Gomez under ishockeykampen onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Noen dager før uttalte også en kilde, som skal være en kompis av Justin, til nettsiden, at «Baby»-sangeren vil overbevise Selena om at han har forandret seg.

Justin skal nemlig være er redd for at Selenas familie ikke er veldig glade for at de tilbringer tid sammen igjen.

- Han er blitt en helt annerledes person, uttalte kilden.

Ikke grunnen til bruddet

Selv om de nye romanseryktene kommer kort tid etter at det ble kjent at det angivelig skal være slutt mellom Selena og Abel, kunne en annen kilde fortelle til People tidligere denne uken at Justin ikke har noe med bruddet å gjøre.

- Hun og Abel har vært av og på i noen måneder. Det har vært vanskelig for ham å være på turné, mens hun har vært i New York. Det har ikke vært enkelt for dem, uttalte en kilde til magasinet.

Gomez skal i flere måneder ha forsøkt å møte opp på konsertene hans, men på grunn av tidsklemma har dette vist seg å bli ganske så umulig. Derfor har paret bestemt seg for å gå fra hverandre.

- Det har vært vanskelig for deg å komme til denne beslutningen, men det var denne veien forholdet gikk, uttalte kilden.

Bitter strid

Selv om ikke Abel heller har kommentert både bruddryktene og de nye romanseryktene til Selena, er dette trolig ikke verdens beste nyheter Abel får om dagen.

Saken fortsetter under:

BRUDD: Siden januar har artistene Selena Gomez og Abel Tesfaye vært et par. Nå skal forholdet være over. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Siden januar har artistene Selena Gomez og Abel Tesfaye vært et par. Nå skal forholdet være over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For på lik linje som Selena og Justin, har også Abel hatt sin feid med den populære popstjernen.

Tidligere i år slapp Abel låten «Some Way» med den kanadiske rapperen Nav, og kort tid etter ble det spekulert i om låten var rettet mot Justin.

Fansen skapte teorier rundt om dette var Tesfayes måte å svare Justin Bieber på gjennom teksten:

- I think your girl, think your girl fell in love with me. She say my f – k and my tongue game a remedy. Oh yeah, yeah, I just hit a lick and I know you feelin’ some way. I just took that chick, and I know you feelin' some way. She just want a ni*** like me, you feelin' some way.

Tidligere hadde nemlig Justin har slengt fra seg krasse slengbemerkninger om det nye forholdet mellom The Weeknd og Selena Gomez hvor han blant annet slang med leppa i et intervju med den amerikanske avisa TMZ.

Da han fikk spørsmål om han i det hele tatt hørte på noe av musikken til The Weeknd svarte han følgende:

- Ikke f*** om jeg hører på en sang fra The Weeknd. Den musikken er bare piss, svarte Justin.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

LES OGSÅ: - Dette var bare utrolig ondskapsfullt