LATTERLIG: Justin Timerlake og Cameron Diaz lo godt under premieren på Shrek 3. Justin avslører nå at han ikke var like kul på skolen.  Foto: All Over Press
LATTERLIG: Justin Timerlake og Cameron Diaz lo godt under premieren på Shrek 3. Justin avslører nå at han ikke var like kul på skolen. Foto: All Over PressVis mer

Justin mobbet på skolen

Justin Timberlake har ikke alltid vært den kuleste gutten i klassen.

SEHER.NO: - Jeg vokste opp i Tennesse, hvor man enten spiller fotball eller ikke gjør noe i det hele tatt, så jeg var litt av en enstøing ettersom jeg var interessert i musikk. Jeg var ikke kul. Det var fotball eller døden! avslører Justin Timberlake (26).

I et intervju med BANG Showbiz forteller den sexy "FutureSex/LoveSounds"-stjernen at han ble mobbet på skolen.

- Jeg kom på skolen og ble holdt litt utenfor, men jeg ble heldigvis ikke mobbet altfor mye. Men hvis jeg kunne si en ting til de som ikke syntes jeg var kul da, måtte det vært 'drit og dra', forteller den tidligere N'Sync-frontfiguren.

Justin er i disse dager på turné og kommer til Oslo 21. juni. Innimellom slagene er han med på å skape blest rundt den tredje Shrek-filmen - hvor han har stemmen til Artie - sammen med ekskjæresten Cameron Diaz.

- Det er vanskelig å finne tid til å skrive låter for øyeblikket. Jeg må gjøre det på flyet eller på bussen mellom konserter. Men jeg jobber med saken, sier den populære damemagneten.