- Justin har fridd til Jessica

Ryktene svirrer etter stjerneparets romantiske ski-ferie.

AV OG PÅ: Justin Timberlake og Jessica Biel begynte å date allerede i 2007, og har vært mye av og på siden den gang. Men nå vil ryktene ha det til at Justin har gått ned på kne.  Foto: All Over Press
AV OG PÅ: Justin Timberlake og Jessica Biel begynte å date allerede i 2007, og har vært mye av og på siden den gang. Men nå vil ryktene ha det til at Justin har gått ned på kne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter å ha vært av og på de siste årene, ble Jessica Biel (29) og Justin Timberlake (30) sammen igjen i høst - og denne gangen skal paret være mer forelsket enn noensinne.

Ifølge Perez Hilton vil ryktene nå ha det til at Justin gikk ned på kne og fridde til sin vakre kjæreste, da de to nylig ferierte på det lukseriøse ski-resortet Amangani i Wyoming i USA. 

Men Perez, kongen av amerikansk sladder, innrømmer selv at han har sine tvil til om ryktene er sanne:

- For det første, jeg tviler på at JT faktisk ville ha gjort dette bare en uke etter at Britney fikk ring på fingeren. Det er ikke særlig smart. Selv om han faktisk hadde planlagt dette over lang tid, er jeg sikker på at han ville ha utsatt det, påstår han.

Perez Hilton sikter til Justin Timerlakes ungdomskjæreste Britney Spears (30), som nylig ble fridd til av sin kjæreste Jason Trawick (40). 

Men Perez viser samtidig til at hverken Jessica eller Justin heller har avvist forlovelsesryktene...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tjener seg søkkrik på slavedrift  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer