Justin Bieber har nå gitt bort sin syke hundevalp Todd, som sårt trenger en operasjon. FOTO: People 
Justin Bieber har nå gitt bort sin syke hundevalp Todd, som sårt trenger en operasjon. FOTO: People Vis mer

Justin Bieber:

- Justin ga bort sin dødssyke hundevalp

Popstjernens danser startet innsamlingsaksjon for å redde livet til vesle Todd.

(SEOGHØR.NO): I august i fjor viste Justin Bieber (22) stolt fram sin nye hundevalp, Todd, på Instagram. Litt senere la han også ut en video der han beundret sitt nye kjæledyr og skrev «Hvordan kan du være ekte?».

Nå som Todd har blitt syk, har Bieber derimot gått lei valpen og har gitt den bort til en av danserne sine, CJ Salvador, skriver Pagesix.com.

Foto: Instagram @toddthestud
Foto: Instagram @toddthestud Vis mer

Innsamlingsaksjon

Salvador oppretter deretter en innsamlingsaksjon for å samle inn 8000 dollar (ca. 70 000 kroner, red.anm) til en operasjon som hundevalpen sårt trenger.

Todd er en chow chow på syv måneder som ble født med en uhelbredelig hofteleddssykdom. For å gjøre en lang historie kort, kommer han ikke til å kunne gå, løpe eller leke, skriver Salvador på sin Gofundme-side.

Dansren skriver også at det eneste alternativet til spesialoperasjonen er å avlive hunden. Derfor ber jeg dere ydmykt om å donere noe, skriver Salvador.

Nå kan Salvador og Todd glede seg over at målet er nådd og at den lille hunden derfor kan leve videre.

Flere dyr

Selv om Bieber i fjor tjente rundt en halv milliard kroner i følge Forbes, har han ikke donert penger enda, ifølge Page Six.

Salvador sier imidlertid ifølge Daily Mirror at han aldri har bedt Bieber om penger, fordi han ser på hunden som sitt ansvar, etter at hans familie adopterte den.

Todd er ikke det eneste dyret som Bieber har eid. Tidligere har ha hatt hunde Sammy, som døde, ormen Johnson, som han auksjonerte bort, hamsteren Pac, som han ga bort under en konsert, katten Tuts og yorkshire-terrieren Ester.

Bieber har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Cruz Beckham har signert med Biebers manager