Justin Theroux, Jennifer Aniston og Brad Pitt:

- Justin fant hemmelige kjærlighetslapper til Jennifer fra Brad

Justin skal ha blitt rasende over funnet av de romantiske beskjedene fra Brad.

HEMMELIGE KJÆRLIGHETSBREV: Eksmannen til Jennifer Aniston, Justin Theroux skal for to år siden ha funnet hemmelige post-it lapper fra Jennifers tidligere ektemann Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIGE KJÆRLIGHETSBREV: Eksmannen til Jennifer Aniston, Justin Theroux skal for to år siden ha funnet hemmelige post-it lapper fra Jennifers tidligere ektemann Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Kjærlighetslivet til Hollywood-stjernen Jennifer Aniston (49) har vært grunnlag for overskrifter i en årrekke. Det startet vel hovedsakelig med ekteskapet med filmstjernen Brad Pitt (54), som varte fra 2000 til 2005.

De to var Hollywoods mest profilerte par i sin tid, og bruddet mellom dem skapte oppstandelse hos fansen. Mange har i ettertid hatt et sterkt ønske om at stjerneduoen skal finne tilbake til hverandre.

- Fant skjulte lapper

Ifølge US Weekly er den tidligere romansen noe Jennifers tidligere ektemann Justin Theroux (46) fikk erfare for over to år siden, da han fant noen kjærlighetsbrev fra Brad, som Jennifer hadde tatt vare på.

- Justin kom over noen gamle post-it -lapper som Brad hadde skrevet, forteller en kilde til nettstedet og legger til:

- Det var lapper med søte komplimenter som, «du så bra ut i kveld» og «jeg savner deg allerede».

Kilden forteller videre at Justin skal ha blitt rasende over funnet av de romantiske lappene.

- Jennifer forsikret ham om at det ikke var noen ting mellom dem, men Justin var helt fra seg. Justin hadde sine øyeblikk hvor han ble usikker, sier kilden til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer Vis mer

Prøvde å redde ekteskapet

Nyheten om skilsmissen til stjerneparet Justin og Jennifer ble avslørt forrige uke, etter at paret fortalte i en felles uttalelse til nyhetsbyrået AP at de skulle skilles som gode venner.

I uttalelsen kom det frem at den tidligere duoen bestemte seg for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017. Paret valgte selv å kunngjøre skilsmissen «i et forsøk på å redusere ytterligere spekulasjoner».

Den tidligere stjerneduoen ble lenge utsatt for rykter om ekteskapsproblemer, og Jennifer har tidligere satt en stopper for ryktene.

Jennifer og Justin skal ifølge US Weekly lenge ha prøvd å redde ekteskapet, og paret valgte blant annet å reise på en siste ferie sammen til Cabo, San Lucas i Mexico i begynnelsen av januar.

FERIERTE I MEXICO: Stjerneduoen reiste til Mexico for å redde ekteskapet, men det gikk desverre ikke som planlagt. Foto: NTB Scanpix
FERIERTE I MEXICO: Stjerneduoen reiste til Mexico for å redde ekteskapet, men det gikk desverre ikke som planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret skal ha tilbrakt tid i Mexico sammen med skuespiller Jason Bateman (49) og hans kone Amanda Anka (49).

- Jason Batemans kone overtalte Justin til å bli med til Cabo. Hun har vært megleren mellom paret de siste månedene, og har prøvd å få Justin og Jennifer til å samarbeide om problemene deres for å redde ekteskapet, fortalte en kilde til nettstedet.

Dessverre ble ikke ferien helt som planlagt, og skilsmissen ble et faktum.

- Guttene og jentene var sammen hver for seg under hele ferien, det funket bare ikke, fortalte kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Kom med skjult stikk til Brad

Da det ble kjent at Jennifers eks, Brad Pitt, og Angelina Jolie skulle gå fra hverandre etter tolv år sammen, blåste det opp til storm i internasjonal presse.

«Brangelina» møttes under filmsettet til «Mr. & Mrs. Smith», da Brad fortsatt var sammen med «Friends»-stjernen.

Jennifer fikk derfor mye oppmerksomhet i internasjonale medier etter at nyheten om skilsmissen ble kjent.

Men kort tid etter var det Jennifers daværende ektemann, Justin Theroux som fikk all oppmerksomheten.

Justin valgte nemlig å dele et kunstnerisk bilde på sin Instagram-profil.

Bildet viser en kvinne som poserer foran en graffitivegg. Veggen er dekorert med flere sterke beskjeder, og modellen har langfingeren plassert i munnen.

Blant uttrykkene var det særlig ett som skilte seg spesielt ut:

«Faen ta krig», «Faen ta rasisme», «Faen ta kokain», «Faen ta haterne», «Faen ta sylteagurk», står det på veggen hvor det også står «Faen ta Brad Pitt».

Etter at folk fikk øynene opp for Brads navn på veggen, gikk det ikke lang tid før reaksjonene kom. Det fikk Justin til å svare med å legge til en ny emneknagg under bildeposten hvor han skrev:

- #andNOthispostisNOTshadinganyonebecauseimnotelevenyearsoldimean seriously - «denne posten er ikke ment for å tråkke på noen, jeg er ikke elleve år gammel, jeg mener, seriøst.»

Kommentarene lot ikke vente på seg, og det var flere store Brad Pitts-fans som absolutt ikke syntes noe om bildet.

«Ekskona hans er din «sugar mama» nå - og, jeg mener hun betalte deg for å gifte seg med henne, eller vent, hun giftet seg med deg. Du må slutte å være usikker over en fyr som du aldri kommer til å komme på samme kjendis- og suksessnivå med», skrev en av følgerne.

«Du er forkastelig», skrev en annen.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston spådde at Brad ville bli skilt​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer