KNUTE PÅ TRÅDEN: Jennifer Aniston og Justin Theroux krangler om bosituasjonen.
KNUTE PÅ TRÅDEN: Jennifer Aniston og Justin Theroux krangler om bosituasjonen.Vis mer

- Justin er rasende på Jennifer

Nå settes kjærligheten deres på prøve.

SEOGHØR.NO: Etter ett år som kjærester fridde Justin Theroux (42) til Jennifer Aniston (44) i fjor. Paret har begynt med bryllupsplanleggingen, men har allerede måtte utsette datoen flere ganger

Etter en heftig krangel om Jennifers far kan det se ut som om bryllupet blir satt på vent ytterligere.

Da paret nylig ble ferdig med å renovere deres 130 millioner kroners hjem i Bel Air i Los Angeles skal nemlig Jennifer ha invitert faren John (80) og hans nye kone Sherry (57) til å midlertidig flytte inn hos dem. Dette har fått forloveden til å se rødt.

- Justin er rasende. Han sier at det umulig kan være bra for forholdet deres å ha faren boende under samme tak som dem. Han er redd bosituasjonen vil ødelegge kjærlighetslivet deres før de i det hele tatt har giftet seg, forteller en kilde ifølge Contactmusic.com.

- Justin prøvde å tale sin sak, men Jennifer sa hun allerede hadde bestemt seg. Hun synes ikke han har rett til å stille spørsmål ved dette når han selv er så lite hjemme som han er.

Jennifer strakte ut en hjelpende hånd til faren og stemoren etter at de la sitt eget hjem ut for salg, og har hatt vanskelig med å finne et bosted i mellomtiden. Men svigerfaren går Justin på nervene.

- John har allerede begynt å mase om barnebarn og om når bryllupet skal stå, sier kilden til nettstedet.

LES OGSÅ: Nakenscenene var frigjørende