DOP: Justin Timberlake innrømmer å ha vært høy da han ble narret av Ashton Kutcher i MTV-narreshowet "Punk'd". Foto: AP/Scanpix
DOP: Justin Timberlake innrømmer å ha vært høy da han ble narret av Ashton Kutcher i MTV-narreshowet "Punk'd". Foto: AP/ScanpixVis mer

Justin dopet på tv

- Det var en spenstig opplevelse, forteller Justin Timberlake.

SEHER.NO: Popstjernen Justin Timberlake var den aller første som ble narret av Ashton Kutcher i MTV-programmet "Punk'd".

Nå innrømmer "Sexy Back"-sangeren at han var dopet da Kutcher i 2002 fikk sine kolleger til å overbevise Timberlake om skattevesenet ville ta eiendommene hans på grunn av manglende skatteinnbetaling.

Flere lurte i etterkant på hvorfor Justin oppførte seg så merkelig, og var så blank i øynene.

LES OGSÅ: Cæsar-Ingrid over dop

- Jeg kan gi dere et lite hint om den "Punk'd"-greia. Det var da jeg skulle spille inn mitt første album. Jeg var i den kreative fasen, for å si det slik. Derfor så jeg ut som jeg gjorde, hvis dere skjønner, smilte han nylig til Entertainment Weekly.

Reporteren spurte så direkte om Justin hadde røyket marihuana i forkant av Ashtons stunt, noe Justin med en høy latter kunne bekrefte.

SE HER: Er dette Justins nye kjæreste?

- Utrolig nok ja. Det var en spenstig opplevelse. Det var derfor jeg var så blank i øynene!

Også tidligere har Cameron Diaz' ekskjæreste innrømmet å ha flørtet med narkotika. I fjor fortalte han Observer Music Monthly følgende:

- Jeg er akkurat som alle andre. Jeg har tatt dop. Dop jeg tar, tar jeg på privaten. Jeg har tatt altfor mye dop. Jeg har allerede innhalert - og jeg har allerede ... Hvem vet?