Justin dopet på tv

- Det var en spenstig opplevelse, forteller Justin Timberlake.

DOP: Justin Timberlake innrømmer å ha vært høy da han ble narret av Ashton Kutcher i MTV-narreshowet "Punk'd". Foto: AP/Scanpix
DOP: Justin Timberlake innrømmer å ha vært høy da han ble narret av Ashton Kutcher i MTV-narreshowet "Punk'd". Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Justin Timberlake var den aller første som ble narret av Ashton Kutcher i MTV-programmet "Punk'd".

Nå innrømmer "Sexy Back"-sangeren at han var dopet da Kutcher i 2002 fikk sine kolleger til å overbevise Timberlake om skattevesenet ville ta eiendommene hans på grunn av manglende skatteinnbetaling.

Flere lurte i etterkant på hvorfor Justin oppførte seg så merkelig, og var så blank i øynene.

LES OGSÅ: Cæsar-Ingrid over dop

- Jeg kan gi dere et lite hint om den "Punk'd"-greia. Det var da jeg skulle spille inn mitt første album. Jeg var i den kreative fasen, for å si det slik. Derfor så jeg ut som jeg gjorde, hvis dere skjønner, smilte han nylig til Entertainment Weekly.

Reporteren spurte så direkte om Justin hadde røyket marihuana i forkant av Ashtons stunt, noe Justin med en høy latter kunne bekrefte.

SE HER: Er dette Justins nye kjæreste?

- Utrolig nok ja. Det var en spenstig opplevelse. Det var derfor jeg var så blank i øynene!

Også tidligere har Cameron Diaz' ekskjæreste innrømmet å ha flørtet med narkotika. I fjor fortalte han Observer Music Monthly følgende:

- Jeg er akkurat som alle andre. Jeg har tatt dop. Dop jeg tar, tar jeg på privaten. Jeg har tatt altfor mye dop. Jeg har allerede innhalert - og jeg har allerede ... Hvem vet?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer