TETT PÅ: For et år siden ble norske Mona Berntsen en av Justin Biebers faste dansere. Hun sto på scenen i Oslo med Bieber under skandalekonserten i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix og Tor Lindseth / Se og Hør
TETT PÅ: For et år siden ble norske Mona Berntsen en av Justin Biebers faste dansere. Hun sto på scenen i Oslo med Bieber under skandalekonserten i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix og Tor Lindseth / Se og HørVis mer

Justin Biebers norske danser Mona (26) letter på sløret

Danseren fra Bærum åpner opp om Oslo-fadesen.

SEOGHØR.NO: Vi har fremdeles Justin Biebers (22) mye omtalte Oslo-fadese friskt i minne, til tross for at det har gått flere måneder siden intimkonserten på Chateu Neuf. Hva skjedde egentlig den kalde oktober-kvelden? Var det hele bare et arrangert pressestunt, eller klikka det virkelig for ungpikeidolet?

Teoriene er mange, men ifølge God Kveld Norge er det én person som tar 22-åringen i forsvar - uavhengig av hva grunnen skulle være. Hans faste norske danser Mona Berntsen (26):

- Det som skjer, skjer. Dagene er forskjellige Man går gjennom forskjellige ting, og det er synd at alle skal peke fingre hele tiden, og skal si så mye når man egentlig ikke helt vet hva som skjer. Selv om jeg er nærme ham og vi jobber sammen, så kan ikke jeg heller si akkurat hva det var for noe.

- Folk glemmer litt at han er en ung gutt

Hun poengterer at Bieber tross alt er en ung mann, som prøver å finne sin vei her i livet:

- Folk glemmer litt at han er en ung gutt, og at han er et menneske, og at han går gjennom akkurat det samme som vi går gjennom, bare det at han har et helt annet press på seg. Man føler mye mer med når man ser en person så «up close», tror jeg, sier hun til God kveld Norge.

SNUDDE RYGGEN TIL FANSEN: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i oktober i fjor. Mange hundre gråtende jenter sto igjen himmelfallen og forbannet. Vi vet per dags dato fremdeles ikke hva som egentlig skjedde. Foto: NTB Scanpix
SNUDDE RYGGEN TIL FANSEN: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i oktober i fjor. Mange hundre gråtende jenter sto igjen himmelfallen og forbannet. Vi vet per dags dato fremdeles ikke hva som egentlig skjedde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin Bieber kommer tilbake til Oslo 23. og 24. september i forbindelse med sin PURPOSE WORLD TOUR. Da krysser vi fingrene for at han har tilgitt sin norske fans for vannsølingen. Mona på sin side hevder at han elsker sitt norske publikum:

- Han er veldig hyggelig når han møter folk, og han elsker fansen sin. Han har snakket mye om Norge og sine norske fans, det har han. Med en gang jeg sa at jeg var norsk sa han: «åh, Norge - der har jeg masse kjærlighet og dit elsker jeg å dra!».

Se video av Bieber som gjester «Senkveld» kort tid før skandalekonserten:

- Det er alt annet enn glamorøst

Mona, som tidligere har vært å se i «Dansefeber» og som gjestedommer i «Skal vi danse» på TV 2, ble tatt opp som fast danser for Bieber for rundt et år siden. Hun sier til God kveld Norge at hun setter pris på å ha Bieber som sjef - men at de som tror at livet som Bieber-danser er glamorøst må tro om igjen:

- Han er kjempehyggelig, og bryr seg mye om alt som er rundt og jobber hardt. Han tar godt var på oss, og det er bra å ha en sånn sjef. 

DANSER MED BIEBER: Mona Berntsen er en av Justin Biebers faste dansere. Her fra Universals sommerfest i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DANSER MED BIEBER: Mona Berntsen er en av Justin Biebers faste dansere. Her fra Universals sommerfest i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Man vil jo gjerne si at det er glitter og glamorøst, men det er ikke det i det hele tatt. Jeg lever i ekle treningsklær og er svett egentlig 90 prosent av livet mitt enn det jeg er pen og ren og har sminke på. Det er mye mer trening enn man tror det er.

Se hele intervjuet med Mona i God kveld Norge her (krever betaling)!

LES OGSÅ: Se Biebers utrolige forvandling