FIKK BIEBERS OPPMERKSOMHET: Den unge kvinnen som artisten Justin Bieber etterlyste på sin Instagram-side skal ifølge Daily Mail være Cindy Kimberly (17), som bor i Spania. Foto: Scanpix
FIKK BIEBERS OPPMERKSOMHET: Den unge kvinnen som artisten Justin Bieber etterlyste på sin Instagram-side skal ifølge Daily Mail være Cindy Kimberly (17), som bor i Spania. Foto: ScanpixVis mer

Justin Biebers etterlysning fikk store følger for Cindy (17)

- Jeg aner ikke hvordan jeg skal takle dette.

SEOGHØR.NO: Justin Bieber fikk nettet til å koke da han tirsdag etterlyste identiteten til en ung kvinne på sin Instagram side.

Tusenvis av fans - kjent som «Beliebers» - engasjerte seg straks i leteaksjonen - og nå skal den ukjente skjønnhetens navn være kjent.

Ifølge Daily Mail heter hun Cindy Kimberly og er 17 år gammel.

Onsdag skrev hun under det som skal være hennes Instagram-kallenavn «WolfieCindy» at hun har blitt overveldet av all oppmerksomheten etter Biebers etterlysning.

Hun advarte også Bieber-fans mot falske profiler som har blitt opprettet i hennes navn på sosiale medier:

Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle alt dette, men jeg har altså kun en Instagram-profil (jeg pleide å ha en Twitter-konto, men deaktiverte den), skriver hun.

Hun skal også ha en privat Instagram-konto, som har over to tusen følgere.

På sin profilside hos nettsiden Tumbr - som hun for kort tid siden skal ha lagt ned - har hun avslørt til nysgjerrige Bieber-fans at hun bor i Spania.

Omg who is this!!

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Hun skriver også at hun ikke har jobbet som modell og aldri har fikset på utseendet sitt ved hjelp av kirurgi.

Bieber har også skapt glede bak sine mange norske fans etter at det ble kjent at han skal spille konsert i Oslo i 2016.

Til den konserten tilbyr artisten billetter til alle som var tilstede under hans skandaleopptreden på Chateau Neuf i Oslo i oktober.

Justin Bieber (21) ble en internasjonal snakkis etter at han stormet ut fra intimkonserten, i kjølvannet av et besøk på TV 2-programmet «Senkveld».

Tilbudet fremgår av en felles pressemelding fra Universal Music Norge/TV 2/Def Jam Recordings/RBMG: «Alle deltakere vil bli kontaktet av den aktøren som utstedte billetten til arrangementet på Chateau Neuf, og blir tilbudt en konsertbillett til Purpose World Tours stopp i Norge», heter det i pressemeldingen.

Salget av billetter til konserten begynner på Billettservice torsdag 17. desember, klokken 9.00.

LES OGSÅ: Bieber gir Chateau Neuf-publikummet oppreisning