KLEDDE SEG UT: Dette bildet av Justin Bieber ble tatt i mai i år. Under besøket sitt i Amsterdam denne uken så han ikke slik ut. Se bildene nede i saken.  Foto: REUTERS/Mario Anzuoni, NTB scanpix
KLEDDE SEG UT: Dette bildet av Justin Bieber ble tatt i mai i år. Under besøket sitt i Amsterdam denne uken så han ikke slik ut. Se bildene nede i saken. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni, NTB scanpix Vis mer

Justin Bieber var ikke til å kjenne igjen

Den 22 år gamle sangeren kledde seg ut i Amsterdam.

SEOGHØR.NO: Det er ikke lenge siden det kanadiske popidolet Justin Bieber (22) gjestet Oslo

Under besøket holdt han en svært lav profil, og bodde blant annet i en privat villa på Nesøya i Asker. Han ble observerte på flere av Oslos utesteder, men få kan likevel skryte på seg å ha sett Justin i hovedstaden.

Som en del av hans «Purpose World Tour» reiser nå 22-åringen Europa rundt for å spille for den dedikerte fansen. Turen har denne helgen gått til Nederlands hovedstad, Amsterdam.

Der har ikke ungpikeidolet holdt en like lav profil som han gjorde i Oslo. Musikkmagasinet NME skriver at Justin ble observert av flere, mens han gikk på tur i Amsterdams gater.

Han var derimot ikke til å kjenne igjen.

Kledde seg ut

I sosiale medier har flere lagt ut bilder de har tatt av det som er en utkledd Justin. Som et forsøk på å blende inn med mengden gikk han med en krøllete parykk, en falsk bart og et påsatt fippskjegg. Han skal ha bestilt en kaffe på en café med forkledningen sin.

Ifølge musikkmagasinet skal han ha spurt forbipasserende på gaten om alt det falske håret så ekte ut.

I en video publisert av Twitter-brukeren @portal_bieberBR ser vi artisten vandre gatelangs. Han går ikke usjenert.

For på tross av en forholdsvis overbevisende forkledning, har Justin med seg flere livvakter. 22-åringen spør en jente ved en scooter om hun synes parykken ser ekte ut. Samtidig ber livvakten hans dem som står rundt om å legge ned kamerat.

Bodde i millionvilla

Mens fans og presse har vært på leting etter Justin Bieber da han var i Oslo, hadde superstjerna selv i stor grad unngått søkelyset.

Sikkerhetsoppbudet rundt stjerna har vært enormt, og Justins bosted var en av årets strengest bevoktede kjendishemmeligheter her til lands.

Men mens alle har jaktet med lykt og lupe rundt hoteller som The Thief og Holmenkollen Park Hotell, steder hvor han tidligere har bodd, hadde hovedpersonen selv nytt sjølufta ved en fasjonabel villa et godt stykke utenfor Oslo sentrum.

Dagbladet kunne nemlig nå avsløre at Justin Bieber valgte å gjemme seg på en strandeiendom på Nesøya i Asker.

Den tilhører Dag Høili, sønnen til Europris-gründer Terje Høili. Da familien i 2012 solgte seg ut av det som er Norges største billigkjede, var gevinsten på over to milliarder kroner.

Tequila bak scenen

Selv om popstjernen ikke var å se i Oslos gater, tilbragte han en del tid på Telenor Arena. Der spilte han to konserter for den oppmøtte fansen. 

Mellom slagene og før konsertene koste han seg bak scenen. Dagbladet fikk tilgang til artistens rider, som er kravene for det han vil ha bak scenen.

Det første en kan notere seg er 22-åringens strenge møbelvalg. Bak scenen krever han nemlig å ha et stort kjøleskap, tre kaffebord, en kleshenger og et stort speil.

Likevel er det hva Bieber ønsker å spise som kanskje er listens artigste del. Nederst står nemlig følgende tekst:

«IKKE MER GODTERI! Ha heller cashewnøtter, mandler og andre nøtter der. De skal være individuelle og økologiske + fruktfat. Druer og bananer», har noen skrevet på lista.

SPILTE I NORGE: Her står Justin på scenen foran tusenvis av skrikende fans den 23. september i Telenor Arena. Foto: Gonzales Photo, NTB scanpix
SPILTE I NORGE: Her står Justin på scenen foran tusenvis av skrikende fans den 23. september i Telenor Arena. Foto: Gonzales Photo, NTB scanpix Vis mer

Mye tyder derfor på at artisten har lagt godteri på hylla for nå. Han ville likevel kose seg med noe godt å drikke på. Foruten å kreve tre forskjellige øltyper, 12 flasker av hver type, er tequila ett av kravene hans.

Det er ikke hvilken som helst tequila heller. Det koster opp mot 1200 kroner for én flaske, og Justin vil gjerne ha to av dem i sitt omkledningsrom.