SPISTE I ENSOMHET: Justin Bieber er vanligvis omgitt av mange assistenter og skrikende fans, men fredag dukket han opp alene på gaten i Los Angeles. Foto: Broadimage
SPISTE I ENSOMHET: Justin Bieber er vanligvis omgitt av mange assistenter og skrikende fans, men fredag dukket han opp alene på gaten i Los Angeles. Foto: Broadimage Vis mer

Justin Bieber vakte oppsikt på gaten

En uke etter at han fikk fansen til å bekymre seg for hans helsetilstand, overrasket popstjernen igjen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den kanadiske popstjernen Justin Bieber fikk forbipasserende til å klype seg i armen, da han for ni dager siden dukket opp i et tre i byen Boston.

Opptrinnet - som raskt spredde seg i sosiale medier - fikk mange fans til å bekymre seg for popstjernens mentale helse.

- Vær så vennlig å la ham være i fred. Han kommer til å miste vettet om folk tar bilder av ham og plager ham. Det er virkelig det motsatte av det han trenger akkurat nå, skrev en leser som kaller seg «Catherine» under Daily Mails artikkel om saken.

Fredag overrasket «Baby»-sangeren igjen, da han plutselig dukket opp alene på gaten i Beverly Hills i Los Angeles.

Ifølge Daily Mail forlot Bieber bilen sin og gikk inn på sushi-restauranten «Sugarfish».

Siden han vanligvis er omgitt av en stor gruppe hjelpere og venner, for ikke å snakke om skrikende fans, så Bieber ifølge Daily Mail ut til å sette pris på å spise i ensomhet.

Så fornøyd var han at han også smilende la ut et bilde fra måltidet på sin Instagram-side.

Popstjernen har ikke kommentert hvorfor han valgte den for ham utradisjonelle måten å spise på.

Kapret Instagram-rekord

Den unge superstjernen har imidlertid mye å glede seg over om dagen. I tillegg til suksess på hitlistene og med sine konserter verden rundt, kunne han nylig juble over å kapre rekorden for det mest likte bildet på Instagram.

I mars la popstjernen ut et uklart og gammelt «throwback»-bilde hvor han kysser Selena Gomez (23) - noe som satte fart i de evigvarene kjærlighetsryktene mellom eksene igjen.

Feels

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

- Føler, står det som tekst.

Seks uker etter at Justin publiserte bildet, tok det topp-plasseringen på listen over mest likte Instagram-bilder. Det hadde da 7.000 flere likes enn Kendall Jenners bilde, som tidligere hadde rekorden:

MISTET 1. PLASSEN: Modellen Kendall Jenner hadde tidligere Instagramrekorden for antall «likes» med dette bildet, men har nå tapt rekorden til Justin Bieber. Foto: SipaUSA
MISTET 1. PLASSEN: Modellen Kendall Jenner hadde tidligere Instagramrekorden for antall «likes» med dette bildet, men har nå tapt rekorden til Justin Bieber. Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: Her slår Bieber seg løs i karaoketaxien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer