UTESTENGT FRA KINA: Justin Bieber, her under en konsert i Manchester, får ikke lov til å opptre i Kina. Foto: NTB Scanpix
UTESTENGT FRA KINA: Justin Bieber, her under en konsert i Manchester, får ikke lov til å opptre i Kina. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin Bieber:

Justin Bieber utestengt fra Kina etter dårlig oppførsel

Kinesiske myndigheter sier han må vokse opp før han får opptre i Kina igjen.

Publisert

(Seoghør.no): I mars 2016 dro ungpikeidolet Justin Bieber (23) på turneen kalt «Purpose» som etter planen skal ta turen innom Asia før året er omme.

Konsertene skal avholdes i blant annet Singapore, Filippinene, Hong Kong, Japan og Indonesia, ifølge The Guardian.

Turen innom Kina må derimot avlyses. Myndighetene har nemlig utestengt «What Do You Mean»-sangeren på grunn av dårlig oppførsel.

- Kontroversiell

- Justin Bieber er en begavet sanger, men han er også en kontroversiell, ung, utenlandsk sanger, skriver Beijing's kulturbyrå i en uttalelse publisert på deres nettside.

- Så vidt vi vet, har han deltatt i en rekke hendelser der han har vist dårlig oppførsel, både i sitt sosiale liv og under tidligere konserter i Kina, noe som førte til misnøye blant folket.

Justin Bieber har tidligere vært i hardt vær for å blant annet slå til en fan i ansiktet og havnet i slåsskamp med en annen som spurte om en autograf i fjor.

Han har også stormet av scenen en rekke ganger både i Norge og utlandet.

Trolig ikke utestengt for alltid

Uttalelsen fra kinesiske myndigheter kom først etter at fansen ba om en forklaring på utestengelsen.

I uttalelsen spesifiserer de ikke hvilken hendelse de sikter til, men The Guardian spekulerer i om det ikke kan ha vært den gangen Bieber ble båret opp på den kinesiske mur av livvaktene sine i 2013.

Saken fortsetter nedenfor.

Kulturbyrået utelukker derimot ikke at den kanadiske popsangeren er utestengt for alltid.

- Vi håper Justin Bieber er i stand til å forbedre oppførselen sin når han vokser opp, slik at han igjen opptre for offentligheten.

Stormet av scenen i Oslo

I oktober i 2015 skapte «Sorry»-sangeren overskrifter i norsk media da han stormet av scenen midt under en konsert i Oslo.

Etter bare å ha spilt en låt, forlot popstjernen scenen. Dette etter å ha klaget over vann på scenekanten, som fans skal ha sølt. De fortsatte da Bieber ba dem slutte. Dette resulterte i at 21-åringen gikk av scenen.

Fansen ropte at Bieber skulle komme tilbake. På vei av scenen kastet han både jakke og skjerf.

Saken fortsetter nedenfor.

FORLATER SCNENEN: Justin Bieber ble sint og forlot scenen på Chateau Neuf i Oslo. Video: Niklas Barli / NRK P3 / Privat / Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer Vis mer

Publikum trodde åpenbart lenge det var en spøk, og det var stille i flere minutter før de begynte å rope navnet hans. Deretter begynte hele salen å synge med til låta «Baby», men Bieber var fortsatt ute av scenen.

Dagbladets bilder fra utenfor konsertlokalet viste at flere personer gikk ut av konsertlokalet og satte seg inn i svarte biler som kjørte av gårde. Justin Bieber var selv trolig i en av disse bilene.

Kort tid etter scenestormingen la Bieber selv ut en melding på Instagram der han beklaget til fansen og bekreftet at han ikke skulle gjøre konserten.

«Dessverre har det vært en tøff uke for meg, lange dager uten søvn, samtidig som jeg har måttet være «på» for kameraene og fansen.»

«Jeg vil ikke være slem, men valgte å avslutte showet da de på første rad ikke ville høre etter. Forhåpentligvis vil folk forstå hva jeg mener.» skriver han blant annet.

LES OGSÅ: Drakk seg full og slo Justin Bieber med en golfkølle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer