Justin Bieber til sexfilm?

Popstjernen forsnakket seg under britisk TV-show.

TIL SEXFILM?: Da popstjernen Justin Bieber gjestet dte britiske talkshowet The Jonathan Ross Show fredag, kom han til å avsløre at han skal ha blitt tilbudt en rolle i filmatiseringen av den erotiske romanen «Fifty Shades of Grey», som inneholder er r Foto: Twitter/PLANET PHOTOS
TIL SEXFILM?: Da popstjernen Justin Bieber gjestet dte britiske talkshowet The Jonathan Ross Show fredag, kom han til å avsløre at han skal ha blitt tilbudt en rolle i filmatiseringen av den erotiske romanen «Fifty Shades of Grey», som inneholder er r Foto: Twitter/PLANET PHOTOS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den erotiske romanen «Fifty Shades of Grey» har fått mye medieoppmerksomhet den siste tiden.

E. L. James-romanen var også samtaletema da ungpikeidolet Justin Bieber (18) gjestet det britiske talkshowet The Jonathan Ross Show fredag - og buste ut med at han er blitt tilbudt en rolle i filmatiseringen av romanen.

Den avslørende forsnakkelsen kom etter at Jonathan Ross spøkte med at bestselgeren hadde oppmuntret den hysteriske Bieber-fanskaren til å oppføre seg slik de gjør.
 
- De vil faktisk ha meg med i filmen! var 18-åringens overraskende svar på spøken, ifølge HollywoodLife.

«Baby»-sangeren skal ikke ha utdypet ytterligere - han røpet i hvert fall ikke om det er hovedrollen som Christian Grey han er blitt tilbudt.

Om den kristne popstjernen har takket ja til å bidra i den kommende filmversjonen av den sadomasokistiske romanen, er ennå uvisst...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cheryl Cole elsker norsk designer   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer