KORT LUNTE: I 2013 måtte Justin Bieber holdes tilbake da han konfronterte en fotograf i London. Nå har han igjen havnet i bråk.  Foto: Reuters
KORT LUNTE: I 2013 måtte Justin Bieber holdes tilbake da han konfronterte en fotograf i London. Nå har han igjen havnet i bråk. Foto: Reuters Vis mer

Justin Bieber slo til ukjent mann

Popstjernen gikk i bakken etter at han tente på alle pluggene.

Publisert

SEOGHØR.NO: I mai ble Justin Bieber (22) observert sittende i et tre i en park i Boston, før han ni dager senere dro på restaurant alene i Los Angeles.

Onsdag var «Baby»-sangeren i byen Cleveland i forbindelse med sluttspillkampen mellom Cleveland Cavaliers og Golden State Warriors i basketballserien NBA.

Kampen endte med Cleveland-seier 120-90, men det var ikke bare på banen det gikk hardt for seg.

Nettstedet TMZ har fått tak i en video, som viser at Bieber havnet i en slåsskamp etter kampen.

Hendelsen skal ifølge nettsiden ha skjedd i 23-tiden lokal tid.

Videoklippet viser Bieber krangle med en ukjent mann, før han langer ut et slag.

GODE VENNER: Justin har de siste dagene tilbragt tid med blant annet Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (t.h.) og fotballstjernen Neymar. Foto: Instagram
GODE VENNER: Justin har de siste dagene tilbragt tid med blant annet Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (t.h.) og fotballstjernen Neymar. Foto: Instagram Vis mer

Kort tid etter svarer den andre mannen og legger Bieber i bakken.

Det er foreløpig ikke kjent om noen kom til skade som følge av slåsskampen, og heller ikke om noen har blitt anmeldt

Bieber har foreløpig ikke kommentert videoen.

Det er heller ikke kjent hva som skal ha fått Bieber til å tenne på alle pluggene.

- Han hadde på seg en Cleveland Cavaliers-skjorte, så det kan ha dreiet seg om drittslenging etter kampen. Men vitner sier at mange også ville ta bilder med Bieber, og vi vet hvor lite glad han er i det, skriver TMZ i en kommentar.

Overrasket med ny hårfrisyre

Lørdag delte Bieber et bilde som viser ham selv spille biljard mot Formel 1-stjernen Lewis Hamilton.

Men det fansen var mest opptatt av, var hans nye platinablonde hårfarge.

Mange fans uttrykker sin noen beundring for den nye stilen, mens andre kritiserer ham for å ligne på rapperen Eminem, også kjent som «Slim Shady».

- Hva driver du med, siden du prøver å kopiere Slim Shady. Patetisk, skriver brukeren «bullshitt00» under Justins bilde.

Popstjernen viser også frem sin nye frisyre sammen med flere stjerner foran et helikopter, blant andre fotballstjernen Neymar.

Bieber har også lagt ut et bilde av seg selv med Neymar og Hamilton på fotballkamp i Pasadena. Der ligger en av arenaene for årets utgave av turneringen Copa America.

LES OGSÅ: Bieber og Rihannas eks-kjærester dater hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer