Justin Bieber i ny skandale:

- Justin Bieber slo fan i Barcelona

Superstjernen langet ut mot ung mann.

SÅ RØDT: Her ankommer Justin Bieber mandag. En dag senere langet han ut mot en mannlig fan på vei til sin konsert i den spanske byen. FOTO: Scanpix/Splash
SÅ RØDT: Her ankommer Justin Bieber mandag. En dag senere langet han ut mot en mannlig fan på vei til sin konsert i den spanske byen. FOTO: Scanpix/Splash Vis mer
Publisert

Justin Biebers oppladning til sin konsert i Barcelona tirsdag, gikk ikke som planlagt.

På vei til Palau Sant Jordi-arenaen i den spanske byen, slo 22-åringen ifølge Daily Mail til en mannlig fan, som prøvde å få en kontakt med ham, så han begynte å blø.

Flere nettsteder, blant dem amerikanske TMZ, har publisert en video som viser en ung mann som begynner å blø, etter å ha lent seg inn i Biebers bil i forsøk på å få kontakt med sitt store idol.

Mannen fulgte etter bilen mens den kjørte i lav fart på vei mot arenaen.

På videoen ser man også at flere andre fans reagerer med vantro når de oppdager blodet i tilhengerens ansikt.

Hendelsen står i sterk kontrast til starten av Biebers Barcelona-opphold mandag, hvor han tok seg tid til å sette seg ned og prate med flere fans på flyplassen.

Han har også besøkt fotballstjernene i byens berømte fotballklubb.

Bieber har foreløpig ikke kommentert hendelsen.

Dette er imidlertid ikke første gang «Baby»-sangeren havner i håndgemeng.

Havnet i basketak med Orlando Bloom

I 2014 havnet han i et basketak med «Pirates of the Caribbean»-stjernen Orlando Bloom på Ibiza, angivelig etter at Bieber hevdet han hadde gått til sengs med Blooms eks-kone, modellen Miranda Kerr.

I juni havnet han igjen i bråk i Ohio, da han skal ha havnet i slåsskamp med en fan som spurte ham om autograf.

Bieber var i byen Cleveland i forbindelse med sluttspillkampen mellom Cleveland Cavaliers og Golden State Warriors i basketballserien NBA.

Et videoklipp av hendelsen viser Bieber krangle med mannen, som senere har blitt kjent som Lamont Richmond, før han langer ut et slag.

Kort tid etter svarer Richmond og legger Bieber i bakken.

Ifølge Richmond hadde han nettopp kommet ut fra en bar da han så Bieber utenfor lukushotellet Westin i Cleveland.

La Bieber i bakken

Lamont Richmond og to venninner stod og hang sammen med Bieber en liten stund, før Richmond våget seg frempå og spurte popstjernen om kvinnene kunne ta et bilde og få autografen hans.

Dét skal imidlertid ha falt i svært dårlig jord hos Bieber, som bjeffet tilbake: «Ingen autografer i kveld, drittsekk», ifølge TMZ.

STARTET MED SJARMOFFENSIV: Da han ankom Barcelona, overrasket Bieber mange fans ved å sette seg ned og prate med dem. FOTO: Scanpix/Splash
STARTET MED SJARMOFFENSIV: Da han ankom Barcelona, overrasket Bieber mange fans ved å sette seg ned og prate med dem. FOTO: Scanpix/Splash Vis mer

Lamont Richmond sier til TMZ at Bieber «stinket av alkohol» og yppet seg ved å skyte frem brystkassa, før han leverte et slag mot Richmond. Det var dråpen for den kraftige mannen på 1,95 meter, som forsvarte seg ved å legge Bieber i bakken.

Slåsskampen i Cleveland fant sted en knapp måned etter at Bieber delte et innlegg på Instagram-profilen sin, der han ber fansen om å ikke spørre ham om å ta bilder med ham.

BLE ARRESTERT: I 2014 tok politiet i Miami dette bildet av Justin Bieber etter å ha arrestert ham og siktet ham blant annet for fyllekjøring. Bieber benektet anklagene. FOTO: Scanpix
BLE ARRESTERT: I 2014 tok politiet i Miami dette bildet av Justin Bieber etter å ha arrestert ham og siktet ham blant annet for fyllekjøring. Bieber benektet anklagene. FOTO: Scanpix Vis mer

«Hvis du tilfeldigvis ser meg ute et sted, vær klar over at jeg ikke kommer til å stille opp på bilde. Jeg er ferdig med å ta bilder. Det har kommet til et punkt der jeg føler meg som et dyr i en dyrehage, og jeg ønsker å beholde forstanden min. Jeg skjønner at folk vil bli skuffet, men jeg skylder ingen et bilde» skriver Bieber i innlegget (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

Kranglet på nattklubb

I 2013 ble Bieber også beskyld for å ha vært involvert i en slåsskamp på en nattklubb i Southampton utenfor New York.

Den da 19 år gamle Bieber skal ha ankommet South Pointe-klubben rundt klokken to på natten, sammen med fire livvakter.

STJERNEMØTE: Bieber hilser på FC Barcelonas fotballstjerne Neymar.
STJERNEMØTE: Bieber hilser på FC Barcelonas fotballstjerne Neymar. Vis mer

Gjengen tok over VIP-rommet i klubben, men det hele hetet seg opp da Bieber røk i tottene på en mannlig nattklubbgjest.

Ifølge New York Daily News skal krangelen ha oppstått etter at mannens kvinnelige venn forsøkte å snakke med Bieber, men ble avvist.- Bieber rev av seg t-skjorta og ble helt vill. Han skrek, forteller en kilde til nettstedet.

Biebers representanter har imidlertid benektet at han var personlig involvert i en slåsskamp den dagen.

LES OGSÅ: - Orlando Bloom slo Justin Bieber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer